Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Sabriye ve Adem'in duygusal barışması

İlgili Postlar

Survivor’da Sabriye ve Adem’in duygusal barışması

Survivor’ın en iyi anlaşan ikilisi Sabriye ve Adem, kavga ederek herkesi şoke etmesinin ardından küslüğe fazla dayanamadı. Adem ve Sabriye, duygusal bir konuşma sonrası birbirlerine sarılarak barış imzaladı. Adem Sabriye’ye “Beni seviyor musun” diye sordu, Sabriye “Gözümden belli değil mi?” diye yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

OLMAZ DENİLEN OLDU, KÜSTÜLER

Survivor 2017’nin en iyi anlaşan ikilisi Adem Sabriye, bir anda kavga ederek herkesi şoke etmişti. Adanın birbirlerini en çok seven iki yarışmacısı Sabriye ve Adem’in kavga edeceği hiç düşünülmezken bir anda aralarının açılması herkesi şaşırtmıştı. Tabi bu küslük çok da uzun sürmedi.

NANKÖRSÜN SEN NANKÖR!

Sabriye, kendisini uyaran Adem’e hasta olduğu zaman ona baktığını hatırlatınca Adem bir anda öfkelenmiş ve “Seni ben doyurdum, Yazıklar olsun! Nankörsün sen nankör!” diye bağırmıştı. Adem’in bu sözlerine çok içerleyen Sabriye, Adem’e “Bir daha benimle konuşma.” diyerek aralarında bağı koparmıştı.

KÜSLÜK UZUN SÜRMEDİ

Bir anda kavga edip küserek herkesi şoke eden Sabriye ve Adem, küslüğe uzun süre dayanamadı. İkili, daha fazla dayanamadı ve barıştı.

DUYGUSAL BARIŞ KONUŞMASI

Adem ve Sabriye, konuşup aralarındaki küslüğe son verdiler. Konuşmaları çok duygusaldı.Birbirlerini çok seven Adem ve Sabriye, sarılarak barış imzaladı. Sabriye, Adem’e nankör demesine çok üzüldüğünü söyledi. Adem ise Sabriye’ye hasta olduğunda kendisine baktığını söylemesine çok üzüldüğünü söyledi. Adem ve Sabriye’nin konuşmasının en çok dikkat çeken kısmı Adem’in Sabriye’ye “Beni seviyor musun? diye sorması, Sabriye’nin de bu soruya, “(Seni sevdiğim) gözümden belli değil mi?” diyerek yanıt vermesi oldu.

BUNDAN SONRA FEVRİ KONUŞMA

Duygu dolu bir konuşma sonrası barış imzalayan Sabriye ve Adem birbirlerine sarıldı ve yeniden samimi oldu. Adem, Sabriye’den bundan sonra fevri konuşmamasını istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler