Ana SayfaÜnlülerNevzat Aydın 6 Yıllık Evliliğini Bitirdi

İlgili Postlar

Nevzat Aydın 6 Yıllık Evliliğini Bitirdi

Yemeksepeti gibi çok önemli bir internet projesinin faaliyete geçiren ve adından söz ettiren Nevzat Aydın 6 yıllık evliliğini bitirdi.

Özellikle Yemeksepeti’ni sattıktan sonra oldukça iyi bir kar elde eden ve bu gelir ile birlikte Türkiye’nin gündeminde yer alan Nevzat Aydın, evlilik konusunda 6 yıllık sürenin ardından mutsuz bir süreç yaşadı. Nevzat Aydın ile ilgili gündeme gelen bu haberler sonrasında para saadet yaratmadı, para saadet için yetmedi gibi farklı değerlendirmeler yapılırken özellikle bugünün magazin haberleri içerisinde Nevzat Aydın’ın ayrılık kararı alması gündemde oldukça ses getirdi.

Evlilik Neden Bitti?

Türkiye’nin yakından tanıdığı ve iş dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak gösterilen Nevzat Aydın 6 yıldan beri birlikte olduğu eşiyle yolunu ayırdı. Net olarak açıklanan bu durum sonrasında gözler Nevzat Aydın’a çevrilirken Nevzat Aydın henüz açıklama yapmadı.

Melis Pekand ile altı yıldan beri evde bulunan Nevzat Aydın’ın 6 yıllık evliliği tek celsede sona erdi. Özellikle yemeksepetini sattıktan sonra elde edilen gelirin büyük bir bölümünü çalışanları ile paylaşan ve bu davranışıyla herkesin büyük bir takdiri ve sevgisini kazanan Nevzat Aydın, evliliğinde benzer çizgisini sürdüremedi ve yaşanılan sorunlar nedeniyle ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Nevzat Aydın’ın boşanması ile ilgili gerekçeleri öğrenilemezken önümüzdeki günlerde bu detayların paylaşılması bekleniyor. Özellikle ünlü işadamının ayrılması pek çok farklı iddiaların gündeme gelmesini sağlasa da bu konuda net bir açıklama olmadığı için neden tam olarak bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler