Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu Barışma Tatiline Çıktı!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu Barışma Tatiline Çıktı!

2018 senesinde yeni bir aşka yelken açan Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu çifti bir dargın bir barışık ilişkilerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışsalar da söylentilerden kaçamayan çiftin geçtiğimiz hafta yine kavga ettiği öğrenildi. Ama küslüğü uzatmak istemeyen Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu barışma tatiline çıktı!

Özge Ulusoy’un Ailelerden Yana Yüzü Gülmüyor

Neredeyse yaşadığı her ilişkisinde aile engeline takılan Özge Ulusoy’un Faruk Çolakoğlu’yla olan ilişkisinin sonlanmasının nedeni de olaya ailelerin karışmasıydı. İddialara göre Çolakoğlu ailesi bu ilişkinin ciddiyete doğru ilerlemesini istemeyince bu durum çiftin kavga etmesine neden oldu.

Özge Ulusoy Aşk Tazeledi!

Aşk Kazanacak Mı?

Ailesinin baskılarından dolayı Özge Ulusoy’la olan ilişkisini sonlandırdığı iddia edilen Faruk Çolakoğlu’nun bir süre sonra yeniden Ulusoy’la Bebek’te görüntülenmesi çiftin barıştığını ortaya çıkartmıştı. İlişkilerini olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya çalışsalar da objektiflere yakalanmaktan kaçamayan çiftin yeniden bir araya gelmesini Çolakoğlu ailesinin nasıl karşıladığı ise hala bilinmiyor… Geçtiğimiz yaz sosyal medya hesaplarından birlikte fotoğraf paylaşan çift “Kural bozdular” manşetleriyle gazetelere de çıkmıştı.

Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu Barışma Tatiline Çıktı!

Daha önce hem aileler, hem de tartışmalar yüzünden bir ayrılıp bir barışan çift görünüşe göre kavga etmekten kaçamıyor. Söylentilere göre geçtiğimiz hafta yine tartışan çiftin küslüğü bu kez uzun sürmemiş. Ulusoy’un gönlü almak isteyen Çokaloğlu kız arkadaşına bir tatil hediye etmiş. Çolakoğlu, gönlünü almak istediği Özge Ulusoy‘u İsviçre Alpleri’nin ünlü kayak merkezi Gstaad’a götürdü.

Özge Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler