Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy Aşk Tazeledi!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy Aşk Tazeledi!

Geçtiğimiz aylarda Özge Ulusoy Faruk Çolakoğlu ile yeniden bir aya gelmişti. Bir dönem ayrılan ikilinin ayrılıkları da kısa sürmüş ancak ayrılıkları hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Son dönemlerde ise Özge Ulusoy’un adının bir başkasıyla anılmasının işleri kızıştıracağı düşünülüyordu ki, Özge Ulusoy aşk tazeledi.

Özge Ulusoy’la Görüntülenmesi İstenmiyor!

Bildiğiniz üzere Faruk Çolakoğlu ve Özge Ulusoy çifti bir süredir birlikte. Çiftin bir dönem yaşadığı ayrılık kısa sürse de, bunun nedeninin Çolakoğlu ailesinin Özge Ulusoy’a karşı olan tutumundan kaynaklandığı iddia edilmişti. İddialara göre, aile oğlunun Özge Ulusoy’la fotoğraflarının sosyal medyada ya da basında yer almasını istemiyor.

Özge Ulusoy sevgili kriterlerini açıkladı

Faruk Çolakoğlu’nun Açıklaması Sessizlik…

Geçtiğimiz haftalarda Özge Ulusoy‘un adı skandal bir karalamaya karışmıştı. Berat Albayrak’la yasak bir ilişkide olduğu iddia edilen Ulusoy zor bir dönem geçirmiş, hatta bu konuda pek çok tartışma gündeme gelmişti. Bu iddiaların asılsız olduğunu dile getiren Özge Ulusoy ise konuyu büyük bir hale getirmemek için konun üzerinde uzunca durmamayı tercih ederken, Faruk Çolakoğlu’da aynı yöntemi izledi. Kız arkadaşının adının karıştığı iddia hakkında Çolakoğlu’ndan hiçbir açıklama gelmedi.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy Aşk Tazeledi!

Özge Ulusoy, Hacı Sabancı‘dan ayrıldıktan sonra aşklarını basından ve gündemden uzak tutma kararı almıştı ki, bu kuralı dün yaptığı bir paylaşımla bozdu. Sosyal medya hesabından bir süredir birlikte olduğu Faruk Çolakoğlu ile birlikte tatillerinden bir fotoğraf paylaşan Özge Ulusoy, fotoğrafın altına “İyi ki” açıklamasını yaptı. Ünlü mankenin kendi kuralını bozması ise ikilinin ilişkisinin ciddileştiğini akıllara düşürdü.

Hacı Sabancı Kimdir?

Özge Ulusoy Aşk Tazeledi!
Özge Ulusoy Aşk Tazeledi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler