Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın Polemiği Takipçi Arttırdı!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın Polemiği Takipçi Arttırdı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyayı çok sık kullanan ünlüler arasında geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım üzerine bir Twitter kullanıcısını . yorum yapması veın ünlü şarkıcının yanıtı olay oldu ve sosyal medyayı salladı.

Demet Akalın’dan Olay Yaratan Yanıt!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın kendisine Twitter hesabı üzerinden yorum yazan kullanıcıya “İşte Allah bu nefretinden dolayı 5 takipçi layık görüyor; anlamam mümkün değil” paylaşımını yapmasıyla çok eleştirildi.Bu paylaşımdan sonra 5 takipçisi bulunan Zeynep’ isimli Twitter kullanıcısının takipçi sayısı kısa sürede 80 bini geçti.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

Demet Akalın’a Şok Sözler!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Cüneyt Özdemir’in paylaşımına “Yaa hocam bide memlekette yaşasan daha çok sevicem seni ya” yaptığı bu yorum karşısında Zeynep isimli Twitter kullanıcısı“Sen mi söylüyorsun bunu! Ayağında Amerikan çizme, çanta Avrupa’dan her yerden çıkma reklam işin gücün!” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Akalın, “İşte Allah bu nefretinden dolayı 5 takipçi layık görüyor; anlamam mümkün değil” paylaşımını yapması üzerine işler karıştı ve yorumuna“Kadın 6,5 milyon takipçiyi kalbinin güzeliğine karşı Allah’ın hediyesi olarak görüyor.Yani 95 milyon takipçili Rihanna da cennetlik bu durumda” diye devam ederek dikkatleri çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler