Ana SayfaÜnlülerAhu Yağtu'nun Oyununda Talihsiz Kaza!

İlgili Postlar

Ahu Yağtu’nun Oyununda Talihsiz Kaza!

Doksan Altmış Doksan filmi ve daha Paramparça dizisindeki Canan karakteriyle ekran karşısında olan güzel oyuncu ‘ Karanlık Komedi’ adlı oyununda talihsiz bir kaza geçirdi.

Oyunun Prömiyer Gecesinde Sakatlandı!

Karanlık Komedi adlı yeni bir tiyatro oyununa başlayan güzel oyuncu oyunun kadrosunda  Burcu Kara, Gökçe Özyol, Atilla Olgaç, Akasya Asıltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralıoğlu gibi ünlü isimler de yer alıyordu. Oyunun yönetmenliğini Ebru Kara üstlendi ve oyun Bohem bir heykeltraş ve etrafında gelişen ilginç olayları konu alan oyunun prömiyerinde Ahu Yağtu’nun sahnede omuru kırıldı.

Ahu Yağtu’nun aşk bombası patladı!

Sosyal Medyadan Bilgilendirme Yapıldı!

Jest Tiyatro’nun sosyal medya hesabından da konuyla ilgili bilgilendirme yapıldı ve “Canımız Ahu Yağtu sahnede geçirdiği talihsiz kaza sonrası omurunu kırmıştır. Bu sebeple 3 – 4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Oyuncumuzun bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza dönmesini diliyoruz” mesajı paylaşıldı. Bu paylaşımın daha sonradan kaldırılması ise sosyal medyada akıllalarda soru işareti bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler