Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'den Metin Akdülger Aşkı Hakkında Açıklama!..

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’den Metin Akdülger Aşkı Hakkında Açıklama!..

Uzun bir süredir televizyondan uzak duran güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Nurgül Yeşilçay’ın Avrat Otu sergisinde magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Basın mensublarıyla kısa bir sohbet eden Dilan Çiçek Deniz, yakışıklı oyuncu Metin Akdülger aşkı iddialarına da cevap verdi. Detaylar Haberimizde..

Dilan Çiçek Deniz’in Yeni Aşkı Şoke Etti..

Dilan Çiçek Deniz’den Metin Akdülger Aşkı Hakkında Açıklama!..

19 Haziran tarihinde vizyona girecek olan Yarına Tek Bilet adlı sinema filmdeki baş rol arkadaşı oyuncu Metin Akdülger ile aşk yaşadığı haberlerine açıklık getiren Dilan Çiçek Deniz, samimi itiraflarda bulundu.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz: “Açıklama Yapmak İstemedim”

“Filmden sonra o haberler çıkmaya başladı. Ben de çok fazla açıklama yapmak istemedim. Arkadaşız, partneriz. Öyle bir şey yok. Yalnızım. Biri olursa görürsünüz” ifadeleriyle güzel oyuncu aşk iddialarını yalanladı..

Metin Akdülger Kimdir?

 

Ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz ike Metin Akdülge’nin, yaklaşık 4 aydır aşk yaşadıkları ve aşklarının duyulmaması için hep gözlerden uzak mekanları tercih ettikleri iddia edilmişti. Güzel oyuncunun açıklamalarına karşın Aşk dedikoduları devam ederken yakışıklı oyuncu Metin Akdülge’den bu aşk iddialarına karşı bir açıklama yapılmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler