Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'in Yeni Aşkı Şoke Etti..

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’in Yeni Aşkı Şoke Etti..

Dizideki aşk gerçek oldu..Netlix’in ikinci Türk dizisi Atiye’deki sevişme sahneleriyle ününe ün katan yakşıklı oyuncu Metin Akdülger, kalbini meslektaşı güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’e kaptırdı. Detaylar Haberimizde..

Dilan Çiçek Deniz’den Aybüke Pusat Açıklaması!

Dilan Çiçek Deniz’in Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı..

Atiye’nin başrollerindeki Melisa Şenolsun, Mehmet Günsur ve Beren Saat gibi ünlü oyuncularla berbaer oynayan yakşıklı oyuncu Metin Akdülger, meslektaşı Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açtı.

Dilan Çicek Deniz Kimdir?

Metin Akdülger Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Gönlünü Kaptırdı..

Netflix’de oynaya başlandığından beri yankıları devam eden Atiye’de Ozan karakterine can veren  Metin Akdülger, güzel oyuncu Beren Saat ile olan sevişme sahnelerinin yanı sıra özel hayatıyla da Magazin Haberleri‘ne e bomba gibi düştü. Magazinde konuşulan iddiaya göre Metin Akdülger ile popüler Çukur dizisinde Sena’ya hayat veren geçen sezon diziye veda eden Dilan Çiçek Deniz ile aşka yelken açtı.

Ünlü İkili Aşkları Duyulsun İstemiyor!..

Daha öncesinde bir dizide başrolleri paylaşacakları yönünde haberleri çıkan Dilan Çiçek Deniz ike Metin Akdülge, yaklaşık 2 aydır aşk yaşıyorlar ve aşklarının duyulmaması için hep gözlerden uzak mekanları tercih ediyorlar..

Atiye En Çok İzlenen Netflix Dizisi Oldu!

Dilan Çiçek Deniz ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler