Ana SayfaÜnlülerSimge'nin Akustik Konserinin Biletleri Tükendi!

İlgili Postlar

Simge’nin Akustik Konserinin Biletleri Tükendi!

Türkçe Pop müziğinin en sevilen isimler arasında yer alan başarılı şarkıcı Simge, hareketli şarkılarının ardından şimdide akustik serisiyle gönülleri çelecek. YouTube’da akustik coverlarıyla büyük bir beğeniyle dinlenen Simge’nin akustik konserinin biletleri tükendi!

Her Şarkısıyla Hit Oluyor

Çıkış yaptığı günden beri başarısıyla adından sıklıkla söz ettiren isimler arasında yer alan genç şarkıcı Simge Sağın her şarkısıyla hit olmayı başarıyor. Çıkardığı şarkılarla müzik listelerini alt üst eden başarılı şarkıcı özellikle gençlerin en sevdiği isimler arasında yer alıyor. Yaz festivallerinin vazgeçilmez isimlerinden olan Simge sahne enerjisiyle kendisini dinlemeye gelenleri büyülüyor.

Simge Sağın Muhteşem Sahnesi İle Dikkat Çekti!

Sahne Enerjisi Çok Sevildi

Canlı performanslarıyla dinleyicisinin gönlünü kazanan Simge Sağın’ın enerjisi “Sahne sığmıyor.” şeklinde ifade ediliyor. Eğlenceli tavırlarıyla ve güler yüzüyle sahnede hareketli parçalarına dans ederek eşlik eden başarılı şarkıcı son iki senedir oldukça yoğun bir konser takvimine sahip.

Simge’nin Akustik Konserinin Biletleri Tükendi!

“Mış Mış”, “As Bayrakları”, “Prens ve Prenses”, “Yankı”, “Ben Bazen”, “Öpücem”, “Yalnız Başına” şarkılarıyla dijital platformlarda en çok satılan ve dinlenen parçaların sahibi olan Simge Sağın, akustik konserlerinde kendi şarkılarının yanı sıra sevdiği şarkıları da seslendirecek. Akustik konserleriyle ilgili “YouTube’daa izlenen akustik performanslarımı sahneye taşıyorum. Çok heyecanlıyım. Çünkü; birbirinden değerli müzisyen arkadaşlarım ve sürpriz konuklarımla harika bir repertuvar ile sahnede evimde gibi müzik yapacağım.” açıklaması yapan Simge Sağın’ın 15 Ocak’ta İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi Sahnesi’nde vereceği ilk akustik konserinin biletleri şimdiden tükendi.

Simge Sağın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler