Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Survivor 2020'nin Yayın Tarihini Duyurdu..

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin Yayın Tarihini Duyurdu..

Oyuncu Eser Yenenler’in bu haftaki programına konuk olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, soluk soluğa izlenen ekranların vazgeçilmez yarışması Survivor’un ne zaman başlayacağını nihayet duyurdu. Dört gözlenen tarih ve Detaylar Haberimizde..

Çok Güzel Hareketler’den Sürpriz İsim Survivor’da

Survivor 2020’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!..

Daha önce Gel Konuşalım programında Survivor 2020 hakkında detayları anlatan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, izleyicilere yarışmanın Şubat ayında ekranlarda olacağını duyurarak heyecanı artırmıştı.

Tiyatrocu Eser Yenenler Show’unda özel bölümüne konuk olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor’dan konu açıldığında beklenen yarışmanın 16 Şubat’ta başlayacağını da açıkladı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor 2020’nin Detayları Belli Oluyor..

Survivor 2020, bu sene Ünlüler ile Gönüllüler biçiminde iki takım şeklinde olacak. Geçtiğimiz haftalarda 2020’nin ilk kesinleşen yarışmacısının, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın en sevilen isimlerinden olan oyuncu Ersin Korkut olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, bu defa da yarışmanın kesinleşen tarihinin 16 Şubat olduğunu duyurdu.

Ersin Korkut Kimdir?

survivor ünlüler 2020 ile ilgili görsel sonucu

Survivor 2020’nin Seçmeleri de Başladı!..

16 Şubat’ta başlayacak olan Yarışmanın ilk sezonunda başa baş yarışacak olan ünlü ve gönüllü isimleri henüz belli değil. Ancak geçtiğimiz haftalarda  TV8’in internet sitesinde,  İstanbul, Antalya, Sakarya ve Bursa’da Survivor  seçmelerinin başladığı duyurulmuştu.

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağını açıkladı

Peki Survivor’ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş Olacakmı?

Daha önce Acun Ilıcalı, ilk şampiyon olan Uğur Pektaş’ın kesin bişey söylemezken, yüzde %90 bir ihtimalle Survivor 2020 kadrosunda yer alacağını açıklamıştı.

Uğur Pektaş Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler