Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'den Aybüke Pusat Açıklaması!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’den Aybüke Pusat Açıklaması!

Dizi aşklarının gerçek olması alışılageldik bir durum olsa da, bu defa aşk bir dostuluğu bitirmiş gibi görünüyor. “Her Yerde Sen” dizisinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın sette başlayan yakınlığının gerçek hayata da yansıdığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Andıç’ın eski sevgilisi Dilan Çiçek Deniz’in durum karşısında yakın arkadaşı Aybüke Pusat ile küstüğü iddia edilmesinin ardından Dilan Çiçek Deniz’den Aybüke Pusat açıklaması geldi.

1 Senelik İlişki 1 Günde Bitti!

Geçtiğimiz sene Kasım ayında bir senedir birlikte olan Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz çifti ayrılmıştı. Daha önce hiç tartışma haberiyle gündeme gelmeyerek mutlu bir ilişki yürüttüğü bilinen çift yaz Amerika sonrası Bodrum’da tatil yapmıştı. Ayrılıktan bir hafta önce İstinye’de el ele görünen çiftin ani kararı herkesi şaşırtmış ve ilk hamle Çiçek Deniz’den gelmişti. Genç oyuncu Instagram hesabından Andıç’la olan fotoğraflarını silerek ilişkinin bittiği haberlerini doğrulamış çift ayrılık konusunda açıklama yapmamayı tercih etmişti.

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat hava limanında birlikte görüntülendi

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat İlişkisi Eski Sevgiliyi Kızdırdı!

İddialara göre “Her Yerde Sen” dizisinin başrolleri Furkan Andıç ve Aybüke Pusat dizideki aşkı gerçeğe taşıdı. Son dönemlerde sıklıkla bir arada görüntülenen ikilinin sette yakınlaşmaya başladığı ve karşılıklı olarak hislerin iyice yoğunlaşmaya başladığı için birbirlerine bir şans vermeyi tercih ettiği konuşuluyor.

Aybüke Pusat Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz’den Aybüke Pusat Açıklaması!

Aybüke Pusat’la Miss Turkey’den yakın arkadaş olan Dilan Çicek Deniz bildiğiniz üzere Furkan Andıç’ında eski sevgilisi. Bir sene önce hiç bir açıklama yapmadan birbirleriyle iletişimi kesmesi üzerine ikili bir araya gelmemişti. İddialara göre Pusat ve Andıç ilişkisini basından öğrenen Dilan Çiçek Deniz bu durum karşısında arkadaşıyla araya mesafe koymuş. Geçtiğimiz günlerde menajerinin doğum gününe katılan ünlü oyuncu küslük haberi sorulduğunda “Benim bu konuyla bir alakam yok. Konuşmak istemiyorum”  yanıtı vererek oradan uzaklaşmayı tercih etti.

Dilan Çicek Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler