Ana SayfaDedikoduFurkan Andıç ve Aybüke Pusat hava limanında birlikte görüntülendi

İlgili Postlar

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat hava limanında birlikte görüntülendi

Her Yerde Sen dizisinin başrol oyuncuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç aşkı belgelendi. Dizileri final yapan ikili hava limanında yakalandılar.

Furkan Andıç kimdir ?

21 haftalık ekran yolculuğunu 23 Kasım’da bitiren romantik komedi dizi Her Yerde Sen’in başrollerinde yer alan Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın sürpriz bir aşka yelken açtığı söylendi. İkili dizinin final yapmasından sonra hava limanında birlikte görüntülenmesinin ardından aşk iddialarının çıkmasına neden oldu.

Aybüke Pusat Kimdir ?

Dilan Aybüke’yi Furkan için silmişti

Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç, yaklaşık 1 sene önce birlikteliklerini sonlandırmıştı. Furkan Andıç’ın, ‘Her Yerde Sen’ dizisinde birlikte rol aldığı Aybüke Pusat ile yakınlaştığı iddia edilmiş ve bunun üzerine Dilan Çiçek, arkadaşı Aybüke’yi silmişti.

Dilan Deniz Çiçek kimdir?

Birlikte yolculuk yaptılar

Dizide iki aşığı oynayan ve aşk yaşadığı iddia edilen ikili hava alanında beraber görüntülendi. Birlikte fotoğrafları ortaya çıkan Andıç ve Pusat’ın, tatile gittiği söylendi. Dizileri Kasım ayında final yapan ünlü oyuncuların hava limanındaki görüntüleri sonrası dizideki aşklarının gerçek olduğu iddiaları söylenmeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler