Ana SayfaDedikoduCan Yaman kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın muhabire asıldı

İlgili Postlar

Can Yaman kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın muhabire asıldı

Son zamanlarda kadın hayranlarına verdiği yanıtlarla gündeme gelen oyuncu Can Yaman’ın bu sefer de İspanyol kadın muhabire asıldığı anların görüntüsü ortaya çıktı ve Can Yaman’ın çapkın tavırları bir anda gündem oldu.

Can yaman kimdir ?

Son günlerde kadınlara verdiği tepkiler ile gündeme geldiği için Mart ayında başlayacak olan dizisi Eylül ayında ertelenen Can Yaman’ın yeni bir videosu ortaya çıktı. Görüntülerde Yaman’ın kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın gazeteciye olan çapkın tavırları gündeme geldi.

Can Yaman’ın çapkın tavırları: Kadın muhabirle baş başa buluşmak için uygun zamanı kolladı

Sosyal medyaya dört gün önce gündeme gelen videoda Can Yaman’ı İspanyol televizyon kanalı Medyaset’in muhabiri Violeta Mangrinan ile röportaj yaparken görülüyor. Yaman, yanına gelen gazeteciyi görür görmez ise “Ne kadar güzel bir hanımefendi” diyor. Violeta isimli güzel kadın ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle ilgili sorular sorup, izleyicilerine oyuncuyu daha yakından tanıtmaya çalışırken Yaman’ın kadınla buluşmak için kurduğu cümleler dikkat çekti.

Güzel muhabiri öperek uğurladı

Can Yaman kendisinden İspanya’yı gezdirmesini istediği muhabiri röportajın sonunda öptü. Yaman’ın kadın gazeteciye olan bakışları ise herkesi şok etkisi yarattı.

“Arka odaya geçelim, kanıtlayalım”

Geçtiğimiz hafta bir davet üzerine gittiği İspanya’da sevenlerinden gelen soruları cevaplayan Can Yaman’ın “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadına verdiği cevap sosyal medyanın gündeminde çok konuşulmuştu. Çevirmen aracılığıyla soruyu duyan Yaman, “Arka odaya geçelim, kanıtlayayım” yanıtıyla çevirmeni dahi şaşkına çevirmişti.

“Bana bir dudak ver “

İspanyol kadın hayranına verdiği yanıtla gündeme gelen Can Yaman’ın bir videosu daha ortaya çıktı. Görüntülerdeki kişinin Can Yaman olduğu söylenen videodaki kişi bir kadına “Bana bana, dudak dudak, bana bir dudak ver gel” diyor. Karanlık olan görüntülerdeki kişinin Can Yaman olduğu söylendi. Yaman’ın bu videoya ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Yer alacağı dizinin çekimleri iptal edildi

Tüm tepkileri üzerine çeken Can Yaman’a bir tepki de yapımcısı Faruk Turgut dan geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Turgut, Yaman’ın talihsiz açıklamalarından dolayı çizmeyi aştığını ve şubat ayında başlanması planlanan dizi çekimlerinin eylül ayına kadar iptal edildiğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler