Ana SayfaDizilerBabil 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Ayşe'nin Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

İlgili Postlar

Babil 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Ayşe’nin Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

Babil 9. yeni bölümüyle 20 mart cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan’ın, gözünün önünden oğlunun doğduğu, büyüme süreci geçer. Oğluna ne olacağını bilmeden geçirdiği saatlerde İrfan, bir kez daha evladın ne demek olduğunu anlar. Deniz, ameliyattan çıkar ve Eda ile İrfan, mutluluktan havalara uçar. İrfan, oğlunun iyi olduğunu öğrendikten sonra, kendisine verdiği sözü yerine getirip kendi ipini çekecek mi? Egemen ile İlay, ona mani olacak mı? Dizinin yeni fragmanında; İrfan, Ayşe’nin kim olduğunu anlıyor mu?

Cuma Dizileri 2020

İrfan Ayşe’nin Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

Babil 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, oğlunun ameliyatını yapan doktora çok teşekkür ediyor. Doktor ise, gitseydi ömür boyu vicdan azabı çekeceğini ve kendisini bu vicdan azabından Ayşe’yi göstererek Nihal hanımın kurtardığını söylüyor. Süleyman ise, Egemen ile İrfan’ı yemeğe davet edip onların gözü önünde bir adamı öldürüp onlara göz dağı veriyor. Egemen, İrfan’dan habersiz yaptığı tanıtımı eline yüzüne bulaştırıp şantaj ediliyor. Ayşe’ye, komiseri tarafından son bir iş daha veriliyor. İrfan, Ayşe’nin kendisine bir şey olup olmadığını sormasından onda garip bir şeyler olduğunu anlıyor.

İşte Babil 9. bölüm 2. fragmanı….

BABİL 8. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, doktorun kaçırıldığını öğrendikten sonra bunu Süleyman’ın yaptığını düşünerek onun üzerine yürür. Ancak sonradan Hakan’ın kaçırdığı ortaya çıkar. Hakan, İrfan’ın kendisine ve babasına yaptıklarını itiraf etmesi karşılığında doktoru ona vereceği teklifinde bulunur. İrfan, oğlunu kurtarmak için hiç tereddüt etmeden Hakan’ın teklifini kabul eder. Hakan’a şantaj yaptığını, Süleyman’ı dolandırdığını itiraf eder ve Hakan’da onu videoya alır.

İrfan, doktorun yerini öğrenir. Oraya gittiğinde yerin yanmakta olduğunu görür ve hiç düşünmeden aramasıyla içeri dalar. Doktor’u kurtarır. Ama doktor o ameliyatı yapmaması için Hakan’ın adamı tarafın tehdit edilir. Doktor, Amerika’ya dönmeye hazırlanır. Eda ile İrfan, doktorun ameliyattan vazgeçip döndüğünü öğrenince ne yapacağını bilemez.

Ayşe, komiserle birlikte hava alanında doktoru bulup, ona iki korumada verip ameliyatı yapmaya ikna eder. Doktor hastaneye dönüp Deniz’i ameliyata alır. Bu sırada Süleyman, İrfan’ın kendisine olan tüm borcunu ödedikten sonra onun öldürülmesi için emir vererek elindeki kalemi kırar. İrfan, oğlu ameliyattayken eğer Deniz, ameliyattan kurtulursa kendi ipini çekeceğine söz verir

Babil 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Evlat Nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler