Ana SayfaDizilerHizmetçiler 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tüm Gözler Ela'nın Üzerine Çevriliyor!

İlgili Postlar

Hizmetçiler 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tüm Gözler Ela’nın Üzerine Çevriliyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülseren, Ela’yı evinde istemiyor ve onu işten kovmaya karar veriyor. Bunu duyan Ela, elindeki videoyu Gülseren’e izlettirerek evde kalmayı garantiye almak istiyor. Hacer, Çiçek’i Armağan’dan uzaklaştırmak için onu halasının yanına göndermeye karar veriyor. Aras, Derin’in peşine düşüyor ve Ela’nın onunla bir alakasının olduğunu anlıyor. Tüm gözler Ela’nın üzerine çevriliyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Tüm Gözler Ela’nın Üzerine Çevriliyor!

Hizmetçiler 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ela, kız kardeşi Derin’i bulmak için o evde kalmak zorundadır. Ama Gülseren, onun Derin’den daha güzel olduğunu ve Yiğit’in ona karşı bir şeyler hissetmesinden korkuyor. Kayın validesine, kocasına asla güvenmediğini ve bir an evvel Ela’yı evden göndermek istediğini söylüyor. Ela, konuşulanları duyup Derin’in telefonundan kendi telefonuna gönderdiği videoyu Gülseren’e gösteriyor.

HİZMETÇİLER 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülseren, videoyu seyrettikten sonra Ela’ya güvenmekten başka çaresi kalmıyor ve ona o videoyu kimseye göstermemesini tembihliyor. Videoda, Gülseren’in gerçekten hamile olmadığının görüntüleri vardır. Ela, diğer hizmetçilerle görüştüğünde onlara da bu videonun gelip gelmediğini öğrenmek için onların ağzını arayacağını söylüyor.

Hizmetçileri çağırıp, aksini yaparak onlara videoyu seyrettiriyor. Ama Hacer, diğerlerini tembihleyip bu bilgiyi unutacaklarını söylüyor. Aras, Derin’i bulmak için onun arkadaşını buluyor. Ondan Derin’in, avukat bir yakını olduğunu onunla sık sık görüştüğünü öğreniyor. Avukatı bulup yanına gidiyor. Ama Derin hakkında bir bilgi alamıyor.

Yiğit, Ela’dan şüphelenip o videonun geldiği telefonu ondan isteyip arıyor. Aras’ın elinde olan telefon çalıyor. Ekranla Yiğit yazdığını görünce Aras, o telefonun Derin’e ait olduğunu anlıyor. Bu arada Yiğit, Neslihan’ın kapısını çalıyor ve birlikte vakit geçirmek istiyor. Neslihan, kendisini sevdiğini söylerse kabul edeceğini söylüyor. İkili birlikte oluyor. Ancak Yiğit, saatini Neslihan’ın yatağının altına düşürüyor.

Hacer, kızını Armağan’dan uzaklaştırmak için halasının yanına göndermeye karar veriyor. Armağan’ın annesi ise onu, abisinin yanına Fransa’ya göndermek istiyor. Hacer, kızının öleceğini bilse bunu kabul edemeyeceğini söylüyor. Aras, Ela’nın karşısına çıkıp onun kim olduğunu anladığını söylüyor.

 Hizmetçiler 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yiğit Ela’da Gizemli Bir Şeyler Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler