Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'nın Yeni Bomba Transferi!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yeni Bomba Transferi!

Bir Zamanlar Çukurova, her bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. İlk yayınlandığı günden beri, büyük bir ilgiyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizi, 60. son bölümüyle ekranlara geldi. Müjgan’ın, kıskançlığı yüzünden tüm aile perişan oluyor. Züleyha, sokaklara atılıp yerlerde sürükleniyor. Bunlara sebep olduğunu Yılmaz’ın kendisinden boşanmak isteyince anlayan Müjgan, intihar ediyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bomba transferi, dizinin sevenlerini hayli mutlu edecek.

Perşembe Dizileri 2020

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yeni Bomba Transferi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine, Nazan Kesal’in dahil olduğu haberleri geldi. Onun yeni bir karakterle diziye dahil olacağı konuşuluyor. Nazan Kesal, reyting rekorları kıran dizide hangi karakteri oymayacağı ise henüz kesinleşmedi.

 

bir-zamanlar-cukurovanin-yeni-bomba-transferi

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 60. BÖLÜM ÖZETİ!

Fekeli ile Yılmaz, Züleyha’nın peşinden yola çıkıyor. Ancak Çetin’in bıçaklanma haberiyle hastaneye dönüyorlar. Orada Fekeli, Demir’in Züleyha tarafından vurulduğunu öğreniyor. Yılmaz’da, Çiftliğe gittiğinde, jandarmaların Züleyha’yı götürdüklerini görüp arkasından koşuyor. O anları gören Müjgan, yaptığı hatayı değil hala Yılmaz’ın Züleyha’nın peşinden koşmasını kafaya takıyor.

Yılmaz, eve gelip Müjgan’a boşanmak istediğini açıklıyor. Müjgan, Yılmaz’a yalvarsa da o, kabul etmiyor. Behiye, yeğenine artık bu işin dönüşü olmadığını boşanma şartlarını konuşup Yılmaz’dan para, mal mülk almasını tavsiye ediyor. Züleyha, savcı hanıma başından geçenleri anlatıyor.

Julide, onu en hafif cezayla kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Üç yerinden vurulan Demir’in ise durumu ciddiyetini koruyor. Hünkar, oğlu için gözyaşı dökerken onu Fekeli, sakinleştirmeye çalışıyor. Saniye, Naciye ile konuşup Hatip’ten Gaffur’un imzaladığı senedi alıyor. Bir ay sonra Demir, hastaneden çıkıp evine geliyor.

Hünkar, Züleyha’yı hapiste ziyaret edip ona çocuklarını gösteriyor ve onu kurtaracağına söz veriyor. Oğluyla konuşan Hünkar, çocukların itibarının da bu durumda zedeleneceğini söyleyip Züleyha’yı hapisten çıkarmaları gerektiğini söylüyor. Demir, Yılmaz’ın her görüş günü Züleyha’yı ziyarete gittiğini öğreniyor.

Hatta, onları görüyor. Züleyha’nın mahkeme günü geliyor. Tüm şahitler hazır vaziyette mahkemeye geliyor. Demir’in mahkeme gelmesi herkesi şok ediyor. Eğer, Züleyha’dan şikayetine devam ederse en az on yıl hapis yatacağı biliniyor. Herkesin gözü Demir’in vereceği ifadeye çevriliyor. Öte yandan Müjgan, çocuğunu halasından Yılmaz’a gönderip bir veda mektubu bırakıp bileklerini keserek intihar ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’yı Kurtaracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler