Ana SayfaDizilerHercai 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Hercai 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan’a Ne Olacak?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Hercai 37. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Reyyan, evi terk ediyor. Hazar, kızını bulmak için Miran’la birlikte her yeri arıyor. Reyyan, önce Azize’yle hesaplaşıp sonra Şükran’ın yanına gidiyor. Hazar, kızını kendi haline bırakıp eve dönüyor. Evde, Yaren’in olduğunu düşünce eve girmek istemiyor. O sırada Reyyan’ın atı boş bir şekilde eve geliyor. Birisi Reyyan’ı baygın halde buluyor. Reyyan’ı kim kurtarıyor? Reyyan’a ne olacak?

Cuma Dizileri 2020

Reyyan’a Ne Olacak?

Hercai 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Handan Elif’e böyle devam ederse Azat’ın ondan uzaklaşacağını söylüyor. Harun ise Yaren’i alıp bir otel odasına götürüyor. Yaren, Harun’a silah çekiyor. Ama Harun bilerek silahı boş bırakmıştır. Gönül, Fırat’a elindeki evraklarla birlikte onun evlatlık değil kardeşi olduğunu söylüyor. Fırat ise, buna inanamıyor.

HERCAİ 37. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan, annesiyle görüntülü konuşma yapıyor ve bir kız kardeşi daha olacağını öğreniyor ama olanlardan ona bahsedemiyor. Hazar ile Miran, Reyyan’ı bulmak için Şükran’ın yanına gidiyorlar Ancak orada da olmadığını öğreniyorlar. Handan, doğurma numarası yaparak Yaren’in eve getirilmesini istiyor. Nasuh, onun Harun’la evlendiğini söylüyor ve onların otelde olduğunu söylüyor.

Fırat, annesinin karşısına çıkıp Azize’nin kendisini ve onu kullandığını söylüyor. Azize’nin karşısına çıkan İrfan, onun ailesini bile bozuk para gibi harcayacak biri olduğunu söylüyor. Bundan sonra Azize, tüm malını mülkünü Fırat’ın üzerine yürüttüğü için tutuşmaya başlıyor. Reyyan’ı bulamayan Hazar ile Miran, Azize’nin kaçırdığını düşünüyor. Ama Azize, Reyyan’ın nerede olduğunu bilmediğini söylüyor.

Reyyan, Fırat’la birlikte Azize’ye gidip onu daha fazla yakamayacağını söylüyor. Handan, kızını konağa getirmeyi başarıyor. Yaren, kendisini mutfakta kocasına yemek yaparken buluyor. Harun ise, eve kapağı atmanın mutluluğunu yaşıyor. Harun’un asıl amacı ne? Miran, Reyyan’ın kendisinin yanında olmasını isteyene kadar beklemeye karar veriyor.

Miran’ın anneannesi Miran’ın Reyyan’a yaptıklarını öğrendikten sonra onu affetmiyor. Hazar, Reyyan’ı Şükran’a emanet edip eve dönüyor. Yaren’in evde olduğunu öğrenince ise o eve giremeyeceğini söylüyor. O sırada Reyyan’ın atı dönüyor. Reyyan, attan düşüyor ve onu biri bulup alıp götürüyor.

Hercai 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan’ı Kim Buluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler