Ana SayfaDizilerHercai 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan'ı Kim Buluyor?

İlgili Postlar

Hercai 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan’ı Kim Buluyor?

Hercai 37. yeni bölümüyle 20 mart cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Reyyan, Hazar’ın gerçek babası olmadığını öğrendikten sonra tüm yaşadıkları aklına gelir. Yaşananların tüm sorumlusu olarak babasını görüp evi terk eder. Şükran, onu alıp evine götürür. Nasuh, Yaren’in bir daha o konağa giremeyeceğini söyleyip onu alıp bir yere hapsettirir. Harun, Yaren’le evlenerek onu kurtarır. Reyyan, kararını verir. Bundan sonra tek başına yaşayacağı bir hayatı tercih eder. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Baygın halde yerde yakan Reyyan’ı kim buluyor.

Cuma Dizileri 2020

Reyyan’ı Kim Buluyor?

Hercai dizisinin 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, Reyyan’ı aldığı bu karardan döndürmeye çalışıyor ve onsuz nefes alamadığını söylüyor. Reyyan ise, ona yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Reyyan’ın atı konağa boş dönüyor. Irmağın kenarında baygın yatan Reyyan’ı birisi bulup kucağına alıyor.

İşte Hercai 37. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1239971730849812481

 

HERCAİ 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Nasuh, olanlardan sonra Yaren’in konağa bir daha giremeyeceğini söyleyip onu alıp götürür. Yaren’i, teslim ettiği kadına ona günde bir öğün ekmek ve su vermesini söyleyip onu bir mahsene kapattırır. Evdeki kargaşadan sonra Gül, evden kaçar. Azize’nin adamları onu bulup götürür. Hazar ise, büyük bir vicdan azabı içerisine girer ve Zehra aradığında ona ne diyeceğini düşünmeye başlar.

Miran ile Hazar, Reyyan’ın peşinden Şükran’ın evine gidip bekler. Ama Reyyan, ne Miran’la ne de, babasıyla görüşmek istemez. Harun, Yaren’in kapalı olduğu yere gidip onu evlenmeye ikna eder. Tek kurtuluşu olan Yaren, evlenmeyi kabul eder. İkilinin nikahlarının kıyılmasından sonra Nasuh, Harun’a karısını alıp gitmesini ve bir daha onun yüzünü görmek istemediğini söyler.

Miran, silahını alıp babaannesinin karşısına çıkıp ona, baştan beri Reyyan’ın Hazar’ın kızı olup olmadığını bilip bilmediğini sorar. Azize ise, Miran’a bilmediğini ama bilse de değişen bir şeyin olmayacağını söyler. Sultan, Azize’nin yokluğunda konağın hanımı olmanın keyfini çıkarır. Esma, konağa döndüğünde odasını yeni bir kahyaya verildiğini öğrenir.

Gönül, Esma’yı mutfağa buyur eder. Esma, masanın üzerindeki tatlıyı görünce Gönül’le Fırat’ın, o tatlıya alerjisi olduğu aklına gelip ondan yememesini ister. Gönül, duyduklarından sonra Fırat’ın kardeşi olduğundan emin olur. Hazar, Gül’ün Azize’nin elinde olduğunu öğrenip onu alıp eve getirir.

Reyyan, konağa geri döner ve herkese verdiği kararı açıklar. Artık tek başına bir hayat süreceğini, hayatında kimseyi istemediğini söyleyip arkasında Miran’ı da bırakıp evi terk eder.

 Hercai 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Kararını Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler