Ana SayfaDizilerRamo 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo İle Sibel'in Aşkı İntikamın Önüne...

İlgili Postlar

Ramo 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo İle Sibel’in Aşkı İntikamın Önüne Geçiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Ramo 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, zamanla yarışıp Sibel’i hastaneye yetiştiriyor. Artık ondan ayrı kalmak istemeyen Ramo, ayrı bir ev açıp ona anahtarını veriyor. Akşam geldiğinde kapıyı açarsa kararının olumlu olduğunu anlayacağını söylüyor. Ramo ile Sibel’in aşkı intikamın önüne geçiyor. Sibel, intikamını değil Ramo’yu seçiyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo İle Sibel’in Aşkı İntikamın Önüne Geçiyor!

Ramo dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo’nun, Sibel’i kurtarması için 20 dakikası vardır. Onu kaybetmek istemeyen Ramo, Sibel’i hastaneye yetiştiriyor. Tedaviye alınan Sibel’in başından bir an olsun ayrılmayan Ramo, onun yokluğuna dayanamayacağını bir kez daha anlıyor. Sibel, eski sağlığına kavuşunca Ramo’ya olan güveni bir kat daha artıyor.

RAMO 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Alpay, son anda kaçmayı başarıyor ve komisyonla barış yapmak istiyor. Ramo, Alpay’ın mekanlarına gidip oraları ele geçirip artık o mekanları pompacıların işleteceğini açıklıyor. Kaçacak yeri kalmayan Alpay, yeni planlar düşünmeye başlıyor. Fatoş, Neco’dan boşanmak istiyor. Ancak, ona aşık olduğunu anlayan Neco, Fatoş’tan boşanmak istemiyor.

Öte yandan Boz, Fatoş’un kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Fatoş, Boz’a hamile olduğunu açıklıyor. Boz, bu duruma çok sevinse de Fatoş’un hala Boz ile evli olması canını sıkıyor. Fidan, kendisini ve ailesini kardeşiyle bir olup Alpay’ın elinden kurtardığı için ona minnettarlık duyuyor. Otele Yavuz’u görmek için gittiğinde onu kızıyla ve bir kadınla yemek yerken görünce yıkılıyor.

Ramo, Sibel’i arabayla takip ediyor. Sibel, kendisini başkasının takip ettiğini zannedip silahına davranıyor. Ama Ramo’yu görünce çok şaşırıyor. Ramo, Sibel’i alıp yeni aldığı eve götürüyor. Artık ayrı ayrı yaşamayacaklarını isterse o evin yeni yuvaları olacağını söyleyip kararı Sibel’e bırakıyor. İkili o geceyi kendi evlerinde geçiriyor.

Ramo, sabah uyandığında Sibel’i yanında göremeyince gittiğini zannedip çok korkuyor. Mutfakta onun kendisine kahvaltı hazırladığını görünce ise rahatlıyor. İkili aşklarının  intikam duygusundan daha güçlü olduğunu anlıyor.

Ramo 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’le Yeni Bir Başlangıç Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler