Ana SayfaDizilerMucize Doktor 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Babasının Değişmediğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Babasının Değişmediğini Anlıyor!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor, 27. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, yıllardır görmediği ve yaşadığı travmalarının nedeni olan babasının hastaneye gelmesiyle allak bullak oluyor. Onun ölmek üzere olduğunu öğreniyor ve ne yapacağını bilmiyor. Adil hoca ve Ferman hoca, Ali için endişelenmeye başlıyor. Dizinin yeni fragmanında; Ali babasının değişmediğini ve hala onun bir katil olduğunu düşündüğünü anlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Babasının Değişmediğini Anlıyor!

Mucize Doktor 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Her ne olursa olsun babasıyla yüzleşmek isteyip onun yanına gidiyor. Ancak babası, onun bir katil olduğunu söyleyince tüm çocukluğu aklına geliyor.

İşte Mucize Doktor 27. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTUR 26. BÖLÜM ÖZETİ! 

Damla, Ali’nin en ufak hatasını Tanju hocaya bildirip onun gözüne girmeye çalışır. Tanju, Ali’nin bir ilişkisi olacağına ve bunu işiyle yürütebileceğine inanmaz. Bir hastanın onu şikayetinden sonra onu hastanede istemez. Ancak Adil hoca, Ali’ye inanıyor ve şikayet sahibiyle konuşup şikayetini geri aldırmayı başarır.

Konuşamayan bir çocuk hastaneye gelir. Ona yapılan operasyonda nefes alıp vermesi normalleştirilir. Ali, çocukluğunda okulda konuşamadığı için arkadaşları tarafından dalga geçilip kendisini ifade edemediği aklına gelir ve onu konuşturmak için onlarca kitap okur. Adil, onunla konuşup o çocuğun müzik kutusu olmadığını tamir edip konuşturamayacağını söylediğinde Ali’nin aklına bir fikir gelir.

Çocuğun konuşması için bir şansı olduğunu Ferman’a anlatır. Ferman, ameliyatı onaylar ve çocuk ameliyattan sonra ilk sesini çıkarır. Hastaneden kovulan Kıvilcım, Beliz’e bebeği aldırdığını ve kendisini tekrar işe alması için yalvarır. Beliz. onun bebeği aldırdığını duyunca büyük bir üzüntü yaşar ve onu tekrar işe almaya karar verir.

Hastaneye gelen kimsesiz olduğunu söyleyen bir gencin bir şey yuttuğu anlaşılır. Ama genç ne yuttuğunu söylememekte ısrar eder. Nazlı, kimsesiz olduğunu söyleyen gence acıyıp polise haber vermeden Tanju hocayla konuşup onu ameliyat etmek ister. Ameliyatta gencin karnından elmaslar çıkar. Hemde gencin Nazlı’yı kandırdığı gerçek kimliği sakladığını ortaya çıkar.

Hastaneye gelen polislere ifade vermek zorunda kalan Tanju, Nazlı ile Ali’yi odasına çağırır. Ali’nin işiyle ilişkisini birbirine karıştırmadığına inandığını, ama Nazlı’yı yaptığı hatadan dolayı cerrahi bölümünden aldığını açıklar.

Mucize Doktor 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali En Korktuğu Kişiyle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler