Ana SayfaDizilerBabil 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda'nın Sorgulamaları İrfan'ı Bıktırıyor!

İlgili Postlar

Babil 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda’nın Sorgulamaları İrfan’ı Bıktırıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Babil 9. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz’in ameliyatı iyi geçiyor. Ama doktor beyinin kendisini onarması için Deniz’i uyutmaya devam ediyor. Egemen telefonunu emlakçıdan almak için Hakan’ı devreye sokuyor. Bu durumu öğrenen Süleyman’da adamı Egemen ile İrfan’ın gözü önünde öldürüyor. İrfan, Eda’dan boşanıp Süleyman’ın borcunu ödedikten sonra polise teslim olmayı planlıyor. Eda, boşanma protokolü görünce sinir krizleri geçiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Eda’nın sorgulamaları İrfan’ı artık bıktırıyor.

Cuma Dizileri 2020

Eda’nın Sorgulamaları İrfan’ı Bıktırıyor!

Babil 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, Eda’ya ondan neden boşanmak zorunda olduğunu anlatıyor. Bir saadet zinciri kurduğunu ve her an yakalanabileceğini ona anlatıyor. O ise hala neden bundan haberi olmadığını sorunca İrfan, onun anlamak yerine sorgulamasından bıkıyor. Egemen ile İrfan’ın, iş için gittikleri ortamda silahlar patlıyor. Mert, Ayşe’nin o ortamda bir polis gibi davrandığını görünce şok oluyor. İlay, Süleyman’a kapılarını kapatıyor.

İşte Babil 10. bölüm 1. fragmanı….

BABİL 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz, ameliyata giriyor ve İrfan’la Eda’yı, İlay ile Egemen sabaha kadar yalnız bırakmıyor. Süleyman, İlay’ın eve sabah geldiğini öğrenince ondan hesap soruyor. Kudret, Süleyman’ın İlay’la telefonda tartıştığını duyunca mutluluktan havaya uçuyor. Hatta İlay’ın helvasını kavurmaya başlıyor.

Egemen, İrfan’la birlikte emlakçının ofisine girip telefonunu almaya çalışıyor. Çünkü telefonda İrfan’ın itirafı vardır. İrfan, Egemen’e bu işin böyle olmayacağını durumu Hakan’a anlatıp onun telefonu almasını sağlamayı, sonra da Hakan’ı babasına şikayet edip ikisini birbirlerine düşeceğini söylüyor.

Durum aynen de öyle oluyor. Hakan, adamı bir güzel benzetip Egemen’in telefonunu ondan alıyor. Durumu öğrenen Süleyman, adamı yemeğe götürüyor. Oraya Egemen ile İrfan’ı da çağırıyor. Onların gözü önünde adamı kafasından vurup öldürüyor. Hakan’a da, bir daha ne şirkete ne de, Babil’e gitmemesini söylüyor.

İlay’ın çalışanı vicdan azabı çekip onun ofisini patlatanın Kudret olduğunu, kendisine de para verip kandırdıklarını itiraf ediyor. İlay, Kudret’in yaptıklarını Süleyman’a anlatıp ondan ayrılacağını söylüyor. Süleyman, sinirle gidip Kudret’in boğazına dayanıyor. Hakan annesine arka çıkınca onunda işin içinde olduğunu anlayan Süleyman, Mevlüt’ü oğlunun öldürdüğünü anlıyor.

 Babil 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Ayşe’nin Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler