Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceren Para Hırsı Yüzünden Köşkten...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceren Para Hırsı Yüzünden Köşkten Kovuluyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 36. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedim, Oya’yı ikna edip Başak ile Ceren’in bebeğini kurtarıyor. Ceren, sonunda bebeğine kavuşuyor. Agah, Nedim’in kendi hesabından Ceren’e boşanma karşılığında yüklü bir ödeme yaptığını öğreniyor. Birde üzerine Cenk’ten, şirket hissesinin yarısını istediğini duyunca harekete geçen Agah, herkesi yemekte topluyor ve Ceren’in Şeniz’le yaptığı anlaşmayı masaya atıyor. Ceren, para hırsı yüzünden köşkten kovuluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ceren Para Hırsı Yüzünden Köşkten Kovuluyor!

Zalim İstanbul 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi virüs salgını nedeniyle çekimlerine bir süreliğine ara vermek zorunda kaldı. Ceren’in bebeği Başak’ın elinden alınıp eve getiriliyor. Ceren ise bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Nedim, Ceren’e verdiği yüklü parayla tamamen ondan kurtuluyor. Şimdide Ceren, bebeği kullanarak Cenk’e yanaşmaya başlıyor.

ZALİM İSTANBUL 36. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceren, Nedim’den boşandıktan ve yüklü parasını aldıktan sonra köşkten ayrılacağı için babaannesi ile birlikte üzülmeye başlamışken bebeğinin yaşadığını öğreniyor. Bebeğinin eve gelmesiyle, Ceren ile babaannesi artık köşke iyice yerleşiyor. Şeniz, tedavi olmak istemiyor. Seher ise ona acıyıp ne yapmış olursa olsun ona yardım ediyor.

Yerde düşmüş vaziyette Şeniz’i bulan Seher, yardım istiyor. Nedim ise, yıllarca kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum etmesine rağmen Şeniz’in yardımına koşup onu yerden kaldırıyor. Ceren, Şeniz’in yanına gidip ona kendisinin kazandığını söylüyor. Agah, köşkte kalmasa da avukatı aracılığıyla her şeyden haberi oluyor.

Ceren, bebeğini kullanarak Cenk’e yanaşmayı deniyor. Cenk, bebeğe dokunamıyor bile. Ona, bebeğe babalık edeceğini ama onunla asla olmayacağını söylüyor. Önce Nedim’in Ceren’e kendi hesabından yaptığı yüklü ödemeyi öğreniyor. Cenk, bu durumu babasıyla konuşmak için onun yanına gidiyor. Agah’a, bebeğe karşı bir şey hissetmediğini söyleyince babası ona öğüt veriyor.

Cenk, Ceren’in şirket hisselerinin yarısını istediğini, kendisinin de vereceğini babasına söylüyor. Agah, evdekilere haber gönderip herkesin akşam yemeğinde orada olmasını istiyor. Elinde dosyayla gelen Agah, Ceren’in o kucağındaki çocuğu doğurmadan önce Şeniz’le para karşılığı yaptığı anlaşmayı masanın üzerine atıyor. Nedim’in, vereceği o parayı verdirmeyeceğini, Cenk’in de hisselerini alamayacağını söyleyerek Ceren’e bebeği bırakıp hemen köşkten defolup gitmesini söylüyor.

 Zalim İstanbul 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cenk Bebeğini Kabullenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler