Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cenk Bebeğini Kabullenecek Mi?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cenk Bebeğini Kabullenecek Mi?

Zalim İstanbul dizisi, 36. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cenk, babasına yaptığı duygusal konuşmadan sonra Agah, oğlunun arkasından bakıp, gizli saklı bir şeyin kalmadığını ve artık bu kaleyi kimsenin yıkamayacağını düşünür. Ceren, Nedim’in konuşmalarından Başak’ın bebeğinin kendi bebeği olduğunu duyar ve Cenk’ten bebeğini bulmasını ister. Başak’ın elinden bebeği almak için devreye Agah girer. Dizinin yeni fragmanında; Ceren bebeğine kavuşur ama Cenk, bebeğini kabullenecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Cenk Bebeğini Kabullenecek Mi?

Zalim İstanbul 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceren, bebeğini sonunda kucağına alıyor. Cenk’e bebeği gösterip onun kucağına veriyor. Ancak Cenk, bebeği kucağına almadan dönüp gidiyor. Cemre, Cenk’le konuşup onu bebeğini kabullenmesi konusunda ikna etmeye çalışıyor. Agah ise elinde bir dosyayla köşke geliyor.

İşte Zalim İstanbul 36. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/W523Cj4Lv6Q

ZALİM İSTANBUL 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceren’in bebeğinin Cenk’ten olduğunu öğrenen Cemre, bunu bilip saklayan herkesten hesap sorar. Seher’de bu durumu yeni öğrenir ve Ceren’e karşı tepkisi sert olur. Onu doğuracağına keşke taş doğurmuş olacağını söyler. Nedim, bir celsede Ceren’den boşanır. Ceren’in boşanmasıyla babaanne nereye gideceğinden endişe edip tutuşmaya başlar.

Nedim, Cemre’ye karşı hislerini açıklayıp onun hiç değişmeyeceğini söyler. Damla, annesinin babasını, amcasıyla aldattığını öğrenip ondan hesap sorarken Cenk, içeri girip her şeyi öğrenir. Annesinin yıllarca kendisine kendi ihaneti yüzünden acı çektirdiğini öğrenen Cenk, babasına haksızlık ettiğini düşünüp onun yanına gider.

Çiftlikte yaşamaya başlayan Agah, önce Damla’nın DNA testi sonucunu açar ve onun kendi kızı olduğundan emin olur. Tam Cenk’in test sonucunu açacakken oğlu gelir ve babasına annesi yüzünden yaptığı haksızlığı itiraf eder. Oğlunun, tüm yaptığı hataların annesi yüzünden olduğunu anlayan Agah, Cenk’in DNA testi sonucunu okumadan yakar.

Oya, Nedim tarafından kardeş olarak kabul edilmeyince, bir de üzerine onun bebeği diye kurtardığı bebeğin Cenk’in bebeği olduğunu öğrenince Başak’la bebeği kaçırır. Başak, bebeği ona vermek istemeyince eve benzin döküp yakmaya çalışır. Nedim’i arayan Başak, ondan yardım ister. Cemre’yle Nedim, Oya evi ateşe vermek üzereyken yetişir. O bebeğin Ceren ile Cenk’in bebeği olduğunu öğrenen Nedim ile Cemre, şok olur.

Zalim İstanbul 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Bebeğinin Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler