Ana SayfaDizilerRamo 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo İçin Dedesini Karşısına Alıyor!

İlgili Postlar

Ramo 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo İçin Dedesini Karşısına Alıyor!

Ramo, 11. yeni bölümüyle 24 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ramo, zamanla yarışıp Sibel’i hastaneye yetiştirmeyi başarıyor. Artık Sibel’den ayrı kalmak istemeyen Ramo, bir ev alıp anahtarını da ona veriyor. Akşam geldiğinde kapıyı o açarsa kararının olumlu olduğunu anlayacağını söylüyor. Ramo ile Sibel’in aşkı intikamlarının önüne geçiyor. Sibel, intikamını değil aşkını seçiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sibel, Ramo için dedesini karşısına alıyor.

Salı Dizileri 2020

Sibel Ramo İçin Dedesini Karşısına Alıyor!

Ramo 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Alpay, Ramo’nun komisyonun başına geçmek için her şeyi yapabileceğini düşünüp yeni planlar peşine düşüyor. Sibel, dedesinin karşısına çıkıp, onun yaptığı onda zulme karşı ona boyun eğmediği için Ramo’yu sevdiğini söylüyor. Süleyman ise Sibel’e tokat atıyor. Neco, ablasının Ramo’yla birlikte yaşadığı evi buluyor. Ramo’ya, aileden ihanet eden kim?

İşte Ramo 11. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo’nun, Sibel’i kurtarması için 20 dakikası vardır. Onu kaybetmek istemeyen Ramo, Sibel’i hastaneye yetiştirir. Tedaviye alınan Sibel’in başından bir an olsun ayrılmayan Ramo, onun yokluğuna dayanamayacağını bir kez daha anlar. Sibel, eski sağlığına kavuşunca Ramo’ya olan güveni bir kat daha artar.

Alpay, son anda kaçmayı başarır ve komisyonla barış yapmak ister. Ramo, Alpay’ın mekanlarına gidip oraları ele geçirip artık o mekanları pompacıların işleteceğini açıklar. Kaçacak yeri kalmayan Alpay, yeni planlar düşünmeye başlar. Fatoş, Neco’dan boşanmak ister. Ancak, ona aşık olduğunu anlayan Neco, Fatoş’tan boşanmak istemez.

Öte yandan Boz, Fatoş’un kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Fatoş, Boz’a hamile olduğunu açıklar. Boz, bu duruma çok sevinse de Fatoş’un hala Boz ile evli olması canını sıkar. Fidan, kendisini ve ailesini kardeşiyle bir olup Alpay’ın elinden kurtardığı için ona minnettarlık duyar. Otele Yavuz’u görmek için gittiğinde onu kızıyla ve bir kadınla yemek yerken görünce yıkılır.

Ramo, Sibel’i arabayla takip eder. Sibel, kendisini başkasının takip ettiğini zannedip silahına davranır. Ama Ramo’yu görünce çok şaşırır. Ramo, Sibel’i alıp yeni aldığı eve götürür. Artık ayrı ayrı yaşamayacaklarını isterse o evin yeni yuvaları olacağını söyleyip kararı Sibel’e bırakır. İkili o geceyi kendi evlerinde geçirir.

Ramo 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo İle Sibel’in Aşkı İntikamın Önüne Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler