Ana SayfaDizilerHekimoğlu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Vahap'ın İpliğini Pazara Çıkarıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Vahap’ın İpliğini Pazara Çıkarıyor!

Hekimoğlu 13. yeni bölümüyle 24 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Vahap, Hekimoğlu’na ekibindeki üç doktoru da elinde tutmak için ona, içinden çıkılması zor bir teklif sunar. İpek, Vahap’ın kendi ilaç şirketinin tanıtımını yapmak için hastaneyi ve Hekimoğlu’nu kullanmak istediğini anlar. Hekimoğlu. Vahap’ın isteğini kabul edip ekibinden birine veda etme durumunda kalır. Zeynep ile Mehmet Ali, arasında seçim yapmak zorunda kalan Hekimoğlu kararını verir. Dizinin yeni fragmanında; Hekimoğlu Vahap’ın ipliğini pazara çıkarıyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Vahap’ın İpliğini Pazara Çıkarıyor!

Hekimoğlu 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu ve ekibi, sınıfta bayılan bir gencin hastalığını teşhis etmek için çalışır. Gencin annesi yüzünden çalışmalar aksasa da Ateş Hekimoğlu, ekibi ile birlikte görevlerini yerine getirir. Gencin, atakları arttıkça annesi ciddiyetin farkına varır ve Hekimoğlu’nun önünden çekilir. Bu sırada Hekimoğlu ve Vahap arasındaki savaş gittikçe kızışır. Bir ödül töreninde Hekimoğlu, Vahap’ın uyguladığı ilaç kurnazlığını deşifre eder. Zeynep ise, ekipten birinin kovulmaması için kendisini feda eder ve istifasını verir.

İşte Hekimoğlu 13. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/w3OPK4OhCsM

HEKİMOĞLU 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye, okulda kalp krizi geçirin 10 yaşındaki hasta getirilir. O vakaayla Hekimoğlu’nun ilgilenmesi istenir. 10 yaşındaki bir çocuğun kalp krizi geçirmesinin nedenini araştıran Hekimoğlu ve ekibi, çocuğun kilolu olduğu için zayıflama hapları içtiğini öğrenir. Yapılan tedaviler cevap vermez ve çocuğun durumu iyice kötüleşir.

Vahap ise, Hekimoğlu’na verdiği süre içerisinde onun asistanlarıyla tek tek görüşüp, onlara işten kovulmama garantisi verip departmanda kendisinin gözü kulağı olmayı teklif eder. Zeynep ile Mehmet Ali, teklifle fazla ilgilenmez. Emre, ise çekingen görünse de Vahap’ın teklifine yeşil ışık yakar.

İpek, artık Vahap’ın hastanedeki baskılarından sıkılmaya başlar. Ona, kendilerinin amacının kar değil insan hayatı kurtarmak olduğunu tekrar yineler. Hekimoğlu, çocuğun annesiyle babasının uzun boylu olduğunu anladıktan sonra onun gelişimindeki gerilikten sorunun beynindeki tümörden kaynaklandığını anlar. Çocuk başarılı bir ameliyatla tümörden kurtulur.

Hekimoğlu, Vahap’a kararını verdiğini ve Emre’nin işine son vereceğini açıklar. Ancak Vahap, onun olamayacağını söyleyince Hekimoğlu onun başka bir amacı olduğunu anlar.

Hekimoğlu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahap’ın Gerçek Amacı Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler