Ana SayfaDizilerBaraj 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir'le Tarık Aynı Yatakta!

İlgili Postlar

Baraj 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir’le Tarık Aynı Yatakta!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Baraj 2. yeni bölümüyle 24 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tarık, kadınların pahalı hediyelerden hoşlandığını bildiği için Nehir’e altın bir kolye alır. Nazım, kendi evinde kalan Nehir’e kahvaltılıklar götürür. Nehir, Nazım’dan kendisine ‘sen’ diyebileceğini söyler. Kendisinin de ona Tarık abi demek istediğini söyler. Abi kelimesini duyan Nazım, çok bozulur. Dizinin yeni fragmanında; Nehir’le Tarık aynı yatakta yatarken, Nazım onları görüyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir’le Tarık Aynı Yatakta!

Baraj 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tarık, Nehir’le gezmeye çıkıyor. Orada Nehir’e, onun gibi güzel birinin aylarca tanımadığı biriyle neden yazışıp onu görmek için yanına gittiğini soruyor. Nehir ise, onun gibi güzel kalpli birini görmek istediğini söylüyor. Nazım onları geriden izliyor ve yakınlaştıklarını görüp sinirleniyor. Tarık’ı, Nazım, bir daha Nehir’e yaklaşmaması konusunda uyarıyor. Ancak Nehir, gök gürültüsünden korkup Tarık’tan, gece yanında kalmasını istiyor. Nazım, onları aynı yatakta bir birlerine sarılmış vaziyette görüp yıkılıyor.

İşte Baraj 2. bölüm 2. fragmanı….

 

BARAJ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, bir dolandırıcı çetesinin üyesidir. Zengin, adamları avlayan Nehir, başka başka isimlerle onların karşısına çıkıp, paralarını da aldıktan sonra ortadan kaybolur. İnternet sitesinde Nazım’la tanışan Nehir, onunla sohbet etmeye başlar. Nazım’ın ise geçirdiği kazandan sonra yüzünde derin bir yara izi olduğu için Nehir’le tanışmaya cesaret edemez. Onun kendisini beğenmeyeceğinden korkar.

Nehir, artık Nazım’ı görmek istediğini söyleyip ısrar eder. Ne yapacağını bilemeyen Nazım, İstanbul’dan yeni gelen Tarık’ın fotoğrafını ona kendiymiş gibi gönderir. Nehir, fotoğraftaki kişiyi çok beğenir. Onunla buluşmak için İsparta’ya gidip otele yerleşir. Otele giden Nazım, Nehir’e gerçekleri anlatamaz ve onun işi olduğu için gelemeyeceğini söyler.

Nehir, o gelemezse kendisinin gideceğini söyleyip taksiye bineceği sırada onu alıp şantiyeye götürür ve evine bırakır. Tarık’ın yanına giden Nazım, ondan beş dakikalığına yerine geçmesini ister. Nehir, Nazım zannettiği Tarık’ı karşısında görünce boynuna sarılır. Nazım, dışarıdan onları izler. Tarık, ise Nazım’a söz verdiği gibi davranmaz ve Nehir’e İstanbul’a gidene kadar evinde kalabileceğini söyler. Nehir’de kabul eder.

Baraj 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Abi Deyince Nazım Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler