Ana SayfaDizilerBaraj 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Abi Deyince Nazım Bozuluyor!

İlgili Postlar

Baraj 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Abi Deyince Nazım Bozuluyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Baraj ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin ilk bölümünde; Nehir ile Nazım, bir süredir internet üzerinden yazışıyor. Nazım yüzündeki derin yara yüzünden Nehir’le karşılaşmak istemiyor. Nehir, onu görmeyi çok isteyince şantiyeye yeni gelen Tarık’ın fotoğrafını kendiymiş gibi gönderiyor. Tarık, Nazım’ın yerine geçiyor. Kızında güzel olduğunu görünce ona yakın davranmaya başlıyor. Nehir’i bir kaç gün evinde kalmaya ikna ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nehir, abi deyince Nazım bozuluyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Abi Deyince Nazım Bozuluyor!

Baraj 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tarık, kadınların pahalı hediyelerden hoşlandığını bildiği için Nehir’e altın bir kolye alıyor. Nazım, kendi evinde kalan Nehir’e kahvaltılıklar götürüyor. Nehir, Nazım’dan kendisine ‘sen’ diyebileceğini söylüyor. Kendisinin de ona Tarık abi demek istediğini söylüyor. Abi kelimesini duyan Nazım, çok bozuluyor.

İşte Baraj 2. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, bir dolandırıcı çetesinin üyesidir. Zengin, adamları avlayan Nehir, başka başka isimlerle onların karşısına çıkıp, paralarını da aldıktan sonra ortadan kayboluyor. İnternet sitesinde Nazım’la tanışan Nehir, onunla uzun zamandır sohbet etmeye başlıyor. Nazım’ın ise geçirdiği kazandan sonra yüzünde derin bir yara izi olduğu için Nehir’le tanışmaya cesaret edemiyor. Onun kendisini beğenmeyeceğinden korkuyor.

Nehir, artık Nazım’ı görmek istediğini söyleyip ısrar ediyor. Ne yapacağını bilemeyen Nazım, İstanbul’dan yeni gelen Tarık’ın fotoğrafını ona kendiymiş gibi gönderiyor. Nehir, fotoğraftaki kişiyi çok beğeniyor. Onunla buluşmak için İsparta’ya gidip otele yerleşiyor. Otele giden Nazım, Nehir’e gerçekleri anlatamıyor ve onun işi olduğu için gelemeyeceğini söylüyor.

Nehir, o gelemezse kendisinin gideceğini söyleyip taksiye bineceği sırada onu alıp şantiyeye götürüyor ve evine bırakıyor. Tarık’ın yanına giden Nazım, ondan beş dakikalığına yerine geçmesini söylüyor. Nehir, Nazım zannettiği Tarık’ı karşısında görünce boynuna sarılıyor. Nazım, dışarıdan onları izliyor. Tarık, ise Nazım’a söz verdiği gibi davranmıyor ve Nehir’e İstanbul’a gidene kadar evinde kalabileceğini söylüyor. Nehir’de kabul ediyor.

Baraj 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nehir Kim Olduğunu Sorgulamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler