Ana SayfaDizilerHekimoğlu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahap'ın Gerçek Amacı Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahap’ın Gerçek Amacı Anlaşılıyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu 12. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vahap, Hekimoğlu’ndan ekibinden birinin işine son vermesini için ona bir hafta süre veriyor. O süre içinde Hekimoğlu’nun asistanlarıyla ayrı ayrı görüşüp işte kalabilmek için kendisine ajanlık etmelerini istiyor. Hekimoğlu, kararını açıklıyor ve Emre’nin gitmesini istediğini söylüyor. Vahap ise, Emre’nin gidemeyeceğini söyleyince Hekimoğlu, bu işinde içinde başka bir şey olduğunu anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Vahap’ın gerçek amacı anlaşılıyor.

Salı Dizileri 2020

Vahap’ın Gerçek Amacı Anlaşılıyor!

Hekimoğlu 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vahap, Hekimoğlu’na ekibindeki üç doktoru da elinde tutmak için ona, içinden çıkılması zor bir teklif sunuyor. İpek, Vahap’ın kendi ilaç şirketinin tanıtımını yapmak için hastaneyi ve Hekimoğlu’nu kullanmak istediğini anlıyor. Hekimoğlu. Vahap’ın isteğini kabul edip ekibinden birine veda etme durumunda kalıyor. Zeynep ile Mehmet Ali, arasında seçim yapmak zorunda kalan Hekimoğlu Mehmet Ali’yi seçiyor. Hekimoğlu, kendisinden hoşlanan Zeynep’le yüzleşip kendisinde ne bulduğunu soruyor.

İşte Hekimoğlu 13. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/4ypToVfE5f0

HEKİMOĞLU 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye, okulda kalp krizi geçirin 10 yaşındaki hasta getiriliyor. O vakaayla Hekimoğlu’nun ilgilenmesi isteniyor. 10 yaşındaki bir çocuğun kalp krizi geçirmesinin nedenini araştıran Hekimoğlu ve ekibi, çocuğun kilolu olduğu için zayıflama hapları içtiğini öğreniyor. Yapılan tedaviler cevap vermiyor ve çocuğun durumu iyice kötüleşiyor.

Vahap ise, Hekimoğlu’na verdiği süre içerisinde onun asistanlarıyla tek tek görüşüp, onlara işten kovulmama garantisi verip departmanda kendisinin gözü kulağı olmayı teklif ediyor. Zeynep ile Mehmet Ali, teklifle fazla ilgilenmiyor. Emre, ise çekingen görünse de Vahap’ın teklifine yeşil ışık yakıyor.

İpek, artık Vahap’ın hastanedeki baskılarından sıkılmaya başlıyor. Ona, kendilerinin amacının kar değil insan hayatı kurtarmak olduğunu tekrar yineliyor. Hekimoğlu, çocuğun annesiyle babasının uzun boylu olduğunu anladıktan sonra onun gelişimindeki gerilikten sorunun beynindeki tümörden kaynaklandığını anlıyor. Çocuk başarılı bir ameliyatla tümörden kurtuluyor.

Hekimoğlu, Vahap’a kararını verdiğini ve Emre’nin işine son vereceğini açıklıyor. Ancak Vahap, onun olamayacağını söyleyince Hekimoğlu onun başka bir amacı olduğunu anlıyor.

Hekimoğlu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap İpek’in Sabrını Taşırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler