Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'ı Affedecek Ama Bir...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’ı Affedecek Ama Bir Şartı Var!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Sefirin Kızı 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gediz, Sancar’a eğer bir daha Nare’yi ağlatırsa, gözlerinden akan yaşı sileceğini ve onunla evleneceğini söyler. Akın’ı öldürmeyi aklına koyan Sancar’ı, Gediz’in tehditleri vazgeçirebilecek mi? Dizinin yeni fragmanında; Nare, Sancar’ı affedecek. Ama bir şartı var oda, her zaman yanında kalması oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ı Affedecek Ama Bir Şartı Var!

Sefirin Kızı 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sancar, Nare’yi tuzağa düşürmeye çalışan Menekşe’yi hayatından çıkarıyor. Yüzüğü çıkarıp ona köyüne gönderiyor. Büyük bir vicdan azabı çeken ve Nare’nin kendisini affetmesini bekleyen Sancar’a Nare, o her zaman yanında kalırsa onu affedeceğini söylüyor. Sancar, duyduklarına çok şaşırıyor. Elvan, Gediz’in Nare’ye aşık olduğunu anlıyor. Menekşe ise karnında büyük bir ağrı hissedip yere yığılıyor. Sancar ikince kez babamı oluyor?

İşte Sefirin Kızı 14. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Nare’nin yaşadıklarını anlayıp ona yaptıklarından büyük bir vicdan azabı yaşar. Nare, onu affedemez. Müge, Akın’ı kaçırıp evlerinin bahçesindeki odaya kilitler. Gediz, Müge’nin mutlu hallerinden onun Akın’ı kaçırmış olacağından şüphelenir ve hizmetçiden onu takip etmesini ister.

Müge, her gün Akın’ın yanına gidip onunla konuşur ancak ona bir lokma ne yemek ne de, su verir. Menekşe, abisine altın bilezik vaadinde bulunup ondan, Nare’nin açığını bulmasını ister. Oda, Nare Gediz’le olanları konuşup ağlaştığı andaki fotoğraflarını çekip Menekşe’ye gönderir.

Halise, kızına aşık olduğunu anladığı Kavruk’a, gidip Neşe’yi ister. Konakta onlara nişan hazırlıkları yapıp büyük bir davet verir. Bu sırada Sancar, Akın’ın yerini öğrenip onu alır. Gediz. Akın’ın olduğu yere geldiğinde yerde kan görür ve Sancar’ın onu bulduğunu anlar. Sancar, kızıyla birlikte Kavruk’un nişanına gider.

Onun Neşe’yi sevmediğini, kız kardeşini anlasa da ikilinin nişan yüzüklerini takar. O sırada Menekşe, tüm davetlilere abisinin Nare ile Sancar’ın sarılmış vaziyetteki fotoğrafını paylaşır. Zehra, abisine herkese gelen fotoğrafı gösterir. Sancar, Menekşe’nin telefonunu alıp, onun abisiyle yazışmalarını ve Nare’ye kurduğu tuzağı öğrenir.

Herkesin içinde Sancar, Menekşe’yi kovarak hayatından çıkmasını ister. Nare, Elvan. o anda içeri girer. Menekşe, Nare’nin saçlarını tutup yere yığmaya çalıştığı sırada Elvan, onun yaptıklarının yettiğini söyleyip tüm hırsını Menekşe’den alır. Sancar, Nare’yi alıp dışarı çıkartır ve ona inandığını söyler.

Sefirin Kızı 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gediz Sancar’ı Nare’yle Evlenmekle Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler