Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisinin 15. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisinin 15. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Hekimoğlu 14. son bölümüyle geçen hafta salı günü ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Vahap, Hekimoğlu’nun kendisinden herkesin içinde özür dilemesini yada istifasını vermesini ister. Hekimoğlu buna yanaşmayınca Vahap, yönetim kurulunu toplar. Orhan, Hekimoğlu’nun hastaneden atılmasına oy vermeyince Vahap, onu yönetim kurulundan çıkarır. İkinci oylamada İpek, Hekimoğlu’nun lehine oy kullanınca ortalık karışır. Vahap, hırslarının kurbanı olur ve parasını da alıp hastaneden ayrılmak zorunda kalır. Hekimoğlu dizisinin 15. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Dizinin yeni bölümü ne zaman?

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Hekimoğlu dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Geçen hafta daha önceden çekilmiş bölümünün yayınlanmış olduğu tahmin ediliyor. Virüs salgını nedeniyle Hekimoğlu dizisinin çekimleri de durdurulmuş gibi görünüyor.

HEKİMOĞLU 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Vahap’ın, ilaç tanıtımında onun foyasını ortaya çıkaran Hekimoğlu, ertesi gün ona görünmemek için adeta köşe kapmaca oynar. En sonunda Vahap, Hekimioğlu’nu yakalar ve itibarını zedelediği için herkesin içinde kendisinden özür dilemesini, yada istifasını vermesini ister. Hekimoğlu, onun teklifini kabul etmez. İpek, Zeynep’in istifasını Vahap’a verip istediğinin olduğunu söyler.

Vahap, Zeynep’in istifasıyla kendilerine tuzak kurmalarına izin vermeyeceğini söyleyip yönetim kurulunu toplar. İlk toplantıda Hekimoğlu’nun hastaneden atılması için oy kullanılır. Orhan hariç. herkes hekimoğlu’nun hastaneden gitmesi yönünde oy kullanır. Vahap, Orhan’ı yönetim kurulundan atmak için, bir oylama daha yapar. Bunun sonucunda Orhan, yönetim kurulundan atılır.

Hekimoğlu’nun işine son vermek için Vahap, 24 saat beklemek zorunda kalır. Hastaneye hamille bir hasta gelir. Hastanın bebeğinin düşük tehlikesi olduğunu düşünülürken kadının akciyerinde kitle olduğu anlaşılır. Hekimoğlu, kadını ikna edip sezeryanla bebeğini alıp tedavisine başlamaya ikna etmişken Vahap, ameliyatı durdurur,

Kadının durumu kötüye gidince ameliyata alınır. Ama kadın ameliyat masasında hayatını kaybeder. Bebek ise hayatta kalır. Öte yandan Hekimoğlu’na gelen bir bebek hastanın ailesi tarafından Vegan beslenme sonucu çocukta ciddi bir gerileme olan bebek Zatürre teşhisiyle hastaneye yatırılır. Aile, bebeklerinin hayatlarını tehlikeye attıkları nedeniyle polise ifade verir.

Hekimoğlu, bebeğin beyin tomografisinde gördüğü şeyle bebeğin farklı bir rahatsızlığı olduğunu anlar. Vahap, tekrar yönetim kurulunu topladığında İpek, Hekimoğlu’nun gitmesine hayır oyu kullanır. Bu sefer Vahap, İpek’i de yönetim kurulundan atmak için oylama yapar. Oylama ise sonu olur. Parasını da alıp hastaneden ayrılmak zorunda kalır.

 Hekimoğlu 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vahap Hırslarının Kurbanı Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler