Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisi Bu Hafta Var Mı?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Bu Hafta Var Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 63. son bölümüyle geçen hafta ekranlara gelmişti. Dizinin son bölümünde; Tüm Çukurova Züleyha’ya acıyıp Demir’in ne kadar zalim bir insan olduğunu konuşmaya başlar. Hünkar, oğluyla konuşup şikayetini geri almasını istar. Demir, şikayetini geri alır ve Züleyha, hapisten çıkar. Ancak, evde çocuklarını bulamaz. Bir de üzerine Demir, Züleyha’nın evin hanımı değil hizmetçi olacağını söyler. Müjgan, Züleyha’nın çıkması üzerine bir de halasının doldurmasıyla onu öldürmeye çalışır. Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu hafta yayınlanacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Bir Zamanlar Çukurova Bu Hafta Var Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 64. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Diğer diziler gibi Bir Zamanlar Çukurova’nında çekimlerinin virüs salgını nedeniyle durduruldu. Çekilmiş bölümü yoksa bu hafta dizi yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU!

Behice, hastanede tam Züleyha’yı zehirleyeceği sırada o gözlerini açar. Züleyha’nın çığlıklarından tedirgin olan Behice hemen oradan uzaklaşır. Züleyha, herkese Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını söylese de kimse ona inanmaz. İlaçların etkisinden hayal gördüğünü düşünürler. Hünkar, oğluyla son kez konuşur ve Züleyha’ya olan şikayetini geri almasını ister. Demir, şikayetini geri alır. Züleyha, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Hünkar, Züleyha’yı alıp çiftliğe getirir. Züleyha, çocuklarını görmek için heyecanla içeri girer ancak onları bulamaz. Demir, Züleyha’ya çocuklarını ona göstermeyeceğini, onu affetmediğini ve orada artık hizmetçi olarak kalacağını söyler. Müjgan, olanları duyup halasının Züleyha’yı öldürmeye çalıştığını ima eder. Behice de, Müjgan’ın öyle düşünmesine içerlediğini söyleyip evi terk etmeye çalışır. Müjgan, halasından özür dileyip onun gitmesine engel olur.

Züleyha, Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını Hünkar’a söyler. Hünkar, zaten Behice’nin geçmişi ile alakalı bilgi toplamaya başlamıştı. Bu olaydan sonra adamına araştırmasını hızlandırmasını söyler. Demir, yağ fabrikasındaki hisselerine bir müşteri çıkar. Tam onunla pazarlık yapmışken adam, Ankara’dan gelen adamlar tarafından ağır yaralanır. Ankaralılar adamın yerine Demir’in hisselerine kendileri talip olur.

Demir, hisselerini onlara satmaya karar verir. Fekeli, Demir’i o adamların Çukurova’da başka bir amaçlarını olduğunu söyleyip onu caydırmaya çalışır. Demir ise, Fekeli’nin sözlerine itibar etmez. Fekeli, Hünkar ile konuşup oğluna bu satışı yapmasına engel olmasını ister. Demir tam imza atacağı sırada Hünkar, yanına topladığı Çukurovalılarla gelip satışa engel olur. Adamların asıl başı ise Demir ile Hünkar’ın ölüm emrini verir.

Behice, bir kez daha Müjgan tarafından kovulunca Yılmaz’a Züleyha’nın ağzından Adnan’ın onun çocuğu olduğunu itiraf eden bir mektup yazdırır. Müjgan’ın o mektubu okumasını sağlayıp, onu Züleyha’yı öldürmesi konusunda doldurur. Birisi gelip Züleyha’ya Yılmaz’ın onu eğri ağacın altında beklediğini söyler. Oda oraya gider. Müjgan, silahını çekip Züleyha’nın üzerine doğrultur.

Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Müjgan’ın Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler