Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Müjgan'ın Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Müjgan’ın Tuzağına Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 63. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tüm Çukurova Züleyha’ya acıyıp Demir’in ne kadar zalim bir insan olduğunu konuşmaya başlıyor. Hünkar, oğluyla konuşup şikayetini geri almasını istiyor. Demir, şikayetini geri alıyor. Züleyha, hapisten kurtuluyor. Ancak, evde çocuklarını bulamıyor. Bir de üzerine Demir, Züleyha’nın evin hanımı değil hizmetçi olacağını söylüyor. Müjgan, Züleyha’nın çıkması üzerine bir de halasının doldurmasıyla gözünü karartıyor. Züleyha, yine Müjgan’ın tuzağına düşüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Müjgan’ın Tuzağına Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 64. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Behice, hastanede tam Züleyha’yı zehirleyeceği sırada o gözlerini açıyor. Onun çığlıklarından tedirgin olan Behice hemen oradan uzaklaşıyor. Züleyha, herkese Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını söylese de kimse ona inanmıyor. İlaçların etkisinden hayal gördüğünü düşünüyorlar. Hünkar, oğluyla son kez konuşuyor ve Züleyha’ya olan şikayetini geri almasını istiyor. Demir, şikayetini geri alıyor. Züleyha, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hünkar, Züleyha’yı alıp çiftliğe getiriyor. Züleyha, çocuklarını görmek için heyecanla içeri giriyor ancak onları bulamıyor. Demir, Züleyha’ya çocuklarını ona göstermeyeceğini, onu affetmediğini ve orada artık hizmetçi olarak kalacağını söylüyor. Müjgan, olanları duyup halasının Züleyha’yı öldürmeye çalıştığını ima ediyor. Behice de, Müjgan’ın öyle düşünmesine içerlediğini söyleyip evi terk etmeye çalışıyor. Müjgan, halasından özür dileyip onun gitmesine engel oluyor.

Züleyha, Behice’nin kendisini öldürmeye çalıştığını Hünkar’a söylüyor. Hünkar, zaten Behice’nin geçmişi ile alakalı bilgi toplamaya başlamıştı. Bu olaydan sonra adamına araştırmasını hızlandırmasını söylüyor. Demir, yağ fabrikasındaki hisselerine bir müşteri çıkıyor. Tam onunla pazarlık yapmışken adam, Ankara’dan gelen adamlar tarafından ağır yaralanıyor. Ankaralılar adamın yerine Demir’in hisselerine kendileri talip oluyor.

Demir, hisselerini onlara satmaya karar veriyor. Fekeli, Demir’i o adamların Çukurova’da başka bir amaçlarını olduğunu söyleyip onu caydırmaya çalışıyor. Demir ise, Fekeli’nin sözlerine itibar etmiyor. Fekeli, Hünkar ile konuşup oğluna bu satışı yapmasına engel olmasını istiyor. Demir tam imza atacağı sırada Hünkar, yanına topladığı Çukurovalılarla gelip satışa engel oluyor. Adamların asıl başı ise Demir ile Hünkar’ın ölüm emrini veriyor.

Behice, bir kez daha Müjgan tarafından kovulunca Yılmaz’a Züleyha’nın ağzından Adnan’ın onun çocuğu olduğunu itiraf eden bir mektup yazdırıyor. Müjgan’ın o mektubu okumasını sağlayıp, onu Züleyha’yı öldürmesi konusunda dolduruyor. Birisi gelip Züleyha’ya Yılmaz’ın onu eğri ağacın altında beklediğini söylüyor. Oda oraya gidiyor. Müjgan, silahını çekip Züleyha’nın üzerine doğrultuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Müjgan’ın Elinden Kurtulamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler