Ana SayfaDizilerSurvivor'da Açık Arttırma Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Açık Arttırma Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Dün yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor yarışmasında yine çok çekişmeli dakikalar yaşandı. Birleşme partisine sayılı günler kala bireysel performanslarında öneminin artması yarışmadaki dinamiğin artmasını sağladı ve takımlar Açık Artırma ödülü için kıyasıya bir mücadele verdi. Peki Survivor Açık Artırma ödül oyununu hangi takım kazandı?

Adada Dengeler Değişiyor

Her hafta kıyasıya bir mücadele gördüğümüz Survivor’da adada dengeler sürekli değişiyor. Geçtiğimiz hafta Evrim ve Yasin arasındaki yakınlaşma adada yeni bir aşkın başladığını düşündürürken, bir dedikodu da Sercan ve Nisa’dan geldi. Barış’ın gönüllüler takımına geçmesiyle ortaya çıkan sır hakkında Acun Ilıcalı “Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem.” yorumunda bulundu.

Danla Bilic, Survivor Yarışmacısı Cemal Can Canseven’i İfşa Etti!..

Bir Önceki Açık Arttırma Oyununu Ünlüler Kazanmıştı

Survivor’da bir önceki açık arttırma oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımından yarışmacı başı 500 pezo fazlalıkla Açık Artıma alanına gitmişti. Adada açlığın günden güne arttığı bu dönemlerde ödül oyunu tüm yarışmacılar için büyük bir önem taşıyor. Geçtiğimiz oyunda açık artırmada Ünlüler takımı, kazandıkları biner pezo nedeniyle daha avantajlıydı.

Survivor’da Açık Arttırma Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Dün Survivor’un yeni bölümünü kaçıran herkesin en merak ettiği şeylerden biri de adada açık arttırma oyununu hangi takımın kazandığı. Dün 40. bölümüyle ekranlara gelen yarışmada nefesleri kesen bir ödül oyununa şahitlik ettik. Kazanan takımın, açık artırmada 500 pezo daha fazla almaya hak kazanacağı oyunda heyecan bir an olsun düşmedi. Diğer yandan “Gönüllüler” takımından Ardahan, Sercan’a dönüp, “Kazanırsam 500 pezonu alırım” diyerek, kaybeden takıma verilecek 500 pezo için de iddiaya girmesi rekabeti iyice arttırdı. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmada skorun 9-9 olması sonucu yapılan bayrak yarışında ödül “Ünlüler” takımının oldu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler