Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic, Survivor Yarışmacısı Cemal Can Canseven'i İfşa Etti!..

İlgili Postlar

Danla Bilic, Survivor Yarışmacısı Cemal Can Canseven’i İfşa Etti!..

Ünlü Fenomen Danla Bilic, şu sıralar Dominik Survivor’da yarışan yakın dostu Cemal Can’ın bir videosunu sosyal medya da paylaşarak onu ifşa etti. Şok video ve Detaylar Haberimizde..

Survivor’da Şoke Eden İtiraflar..Cemal Can Adadan Gidiyor mu?

Danla Bilic, Survivor Yarışmacısı Cemal Can Canseven’i İfşa Etti!..

Doğal ve samimi tavırlarıyla Survivor 2020’nin en dikkat çekici isimlerinden biri olan Cemal Can Canseven’in ciddi bir hayran kitlesi var. Hatta Cemal Can Canseven halk oylamasında bile sık sık birinci oluyor.

Cemal Can Seven Kimdir?

Acun: “Sütlaç mı Danla mı?”

Geçen günlerde yayınlanan açık artırma oyununda tatlılardan sütlacı çok sevdiğini anlatan yarışmacı Cemal Can Canseven, sütlacı yemek için diğer yarışmacılarla başa baş mücadele etmişti. Acun Ilıcalı, ise sütlacı çok seven Cemal Can’a “Sütlaç mı Danla mı?” diye sormuştu. Çok kısa sürel düşünen yarışmacı Cemal Can ise “Danla Bilic” cevabını vermişti.

Sosyal medyada çektiği makyaj videolarıyla fenomen halide gelen Danla Bilic’in en yakın dostu yarışmacı Cemal Can Canseven. Her fırsatta arkadaşını çok özlediğini söyleyen Danla Bilic, sosyal medya hesabından Cemal Can ile beraber olan bir uçak videosunu paylaşarak onu ifşa etti.

Danla Biliç Cemal Can’ın Uçak Anısını Paylaştı!..

Şu sıralar evinde karantinada olan ünlü fenomen Danla Bilic, dostu Cemal Can’ın uçak da uçmaktan korktuğu ve tüm yolculara özel olarak verilen battaniyeyi eve götürdüğünü anlattığı anların videosunu paylaştı. Cemal Can’ın bu anları ise hayranlarının kahkahaya boğdu.

İşte Danla Biliç’in Cemal Can Canseven’i İfşa Ettiği O Video;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler