Ana SayfaKimdirCemal Can Canseven Kimdir?

İlgili Postlar

Cemal Can Canseven Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven kaç yaşında? Cemal Can Canseven aslen nereli? Cemal Can Canseven hangi burç? Cemal Can Canseven hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cemal Can Canseven Kaç Yaşında? Cemal Can Canseven Aslen Nereli? Cemal Can Canseven Hangi Burç?

Cemal Can Canseven 25 Mayıs 1995 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Cemal Can Canseven, İkizler burcudur.

Cemal Can Canseven Kimdir?

Cemal Can Canseven eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra  “Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı İletişim Bölümü”nü kazanan Cemal Can Canseven eğitimi için İstanbul’a yerleşmiştir. Ancak asıl hedefi modacı olmak olan Cemal Can Canseven, bir süreliğine okulu dondurarak Dj’lik kursuna başlamış ve hayallerinin peşinden gitme kararı almıştır.

Danla Bilic’le arkadaş olan ve birlikte çektikleri videolarda kısa sürede tanınan Cemal Can Canseven, kısa sürede bir sosyal medya fenomeni olmuştur. Ünlü fenomenin Instagram’da 253 bin takipçisi bulunuyor. bu sene “Survivor 2020” yarışmasıyla ekran karşısına geçecektir. Cemal Can Canseven 16 Şubat günü yayın hayatına başlayacak yarışmada “Gönüllüler” takımında yer almaktadır.

Cemal Can Canseven Tv Projeleri

  • 2020 – Survivor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler