Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Acun Ilıcalı'ya Cimrilik Suçlaması!!...

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Acun Ilıcalı’ya Cimrilik Suçlaması!!…

Koyu Survivor hayranların biri olan şarkıcı olan Demet Akalın, dün akşam yayınlanan bölümden sonra programın yapımcısı Acun Ilıcalı’ya seslendi. Ünlü şarkıcı Acun’u Cimrilikle suçladı. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın’dan Ev Hali Fotoğrafına Küfürlü Yorum…

Demet Akalın’dan Acun Uluca’ya Cimrilik Suçlaması!!…

Tüm dünyadaki Korona virüs salgını sebebiyle ailesiyle beraber evden çıkmayan ünlü popçu Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla taipçileriyle devamlı etkileşim halinde kalamaya özen gösteriyor.

Koyu Survivor hayranı olan güzel şarkıcı, Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümdeki yemek ödülünü yetersiz bulunca Acun Ilıcalı’yı suçladı..

Demet Akalın’dan Serdar Ortaç’a Büyük Gönderme!..

Ödül Oyununda Şiş Kebap İçin Ter Döktüler!..

TV 8 televizyonlarının sevilerek izlenilen yarışma programı Survivor, dün akşam yeni bölümüyle hayranlarını ekrana kitledi. Gönüllüler ile ünlüler arasında olan yarışmanın sonrasında takımlar, ödül oyununda kumdaki hentbol oyunuyla şiş kebap ödülünü kazanmak için mücadele ettirler. Ödül Oyunu sonunda  3-0 kazanan takım Gönüllüler oldu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın; “Patron Cimrilik Yapıyorsun”

Survivor’u yakından takip eden şarkıcı Demet Akalın ise şiş kebabının yanında pilav olmadığını öğrenince yapımcı Acun Ilıcalı’ya bir gönderme de bulundu. Sosyal medya sayfasından  yarışmadaki yemek karesini paylaşarak Acun Ilıcalı’yı etiketleyen Demet Akalın, “Bulgur pilavı eksik; bulgur pilavı eksik. Ödülde bulgur pilavı vardı. Patron cimrilik yapıyorsun” şeklinde Ilıcalı’ya yüklendi..

 

İşte Demet Akalın’ın O Paylaşımı;

Demet Akalın'dan Acun Ilıcalı'ya Suçlama.
Demet Akalın’dan Acun Ilıcalı’ya Suçlama.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler