Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç Mirasını Kime Bırakacağını Açıkladı!..

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Mirasını Kime Bırakacağını Açıkladı!..

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, karantina günlerinde evinde kalan ve takipçilerini paylaşımlarıyla yalnız bırakmayan ünlüler arasında geliyor. Geçtiğimiz akşam takipçileriyle canlı sohbet ederek vasiyetini açıklaydı. Gayrimenkullerini kime bırakacağını açıklayan ünlü popçu ve Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın’dan Serdar Ortaç’a Büyük Gönderme!..

Serdar Ortaç Mirasını Kime Bırakacağını Açıkladı!..

5 yıl evli kaldığı İrlandalı model Chloe Loughnan ile geçen yıl yollarını ayırarak  tek celsede boşanan ünlü söz yazarı ve şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz haftalarda genç şarkıcı Seçil Gür ile yeni bir birlikteliğe adım atmıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından ayrıldıklarını takipçilerine duyurmuştu.

Serdar Ortaç’ın Ayrıldığı Sevgilisi Seçil Gür’den Bomba Açıklama!!!

Takipçilerine  Canlı Yayında Duyurdu!..

Korona virüs belirtileriyle gittiği hastanede test yaptırdığını ve sonucun negatif çıktığını söyleyen Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yayınladığı hikayeyle sevgilisi Seçil Gür’den ayrıldıklarını duyurmuşdu. Bir önceki akşam evindeyken takipçileri için canlı yayın açan ünlü popçu, hayranlarına vasiyetini açıklayarak gayrimenkullerini kime bırakacağını duyurdu.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç; “Yeğenlerime Ve Çalışanlarıma Bırakıyorum”

Instagram sayfası üzerinden hayranlarıyla canlı yayın ile sohbet yapan ünlü popçu, çocuğu olmadığı için üzerine kayıtlı olan evlerini yeğenlerine ve çalışanlarına bırakacağını söyledi..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler