Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Serdar Ortaç'a Büyük Gönderme!..

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Serdar Ortaç’a Büyük Gönderme!..

Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs sebebiyle herkes gibi ünlü isimler de evlerine kapanmış durumda. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın yaptığı korona virüs paylaşımına meslektaşı Demet Akalın’dan bomba gibi cevap gecikmedi. Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın’dan Küfürlü Tepki!!!….

Demet Akalın’dan Serdar Ortaç’a Büyük Gönderme!..

Karantina günlerini evinde yalnız başına geçiren Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün can sıkıntısından sokağındaki taksi durağına ziyarete gitmişti.

Demet Akalın kimdir?

Serdar Ortaç kimdir?

Demet Akalın'dan Serdar Ortaç'a sert yanıt: "Kumarda villalar ...

“Ödemezsin Olur Biter”

Sosyal medya hesabından “Ağabeylerim bana çay verdi” şeklinde bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı, durakta olan taksi şoförlerine, “Size biriken borcumu nasıl ödeyeceğim?” şeklinde osru sorunca, bir şoförden “Ödemezsin olur biter” cevaını almıştı.

Serdar Ortaç’ın Ayrıldığı Sevgilisi Seçil Gür’den Bomba Açıklama!!!

Diğer bir paylaşımında Sertar Ortaç,  “Şimdi daha çok ayakkabın olsa daha çok çantan binlerce ceketin harcayamayacak kadar çok paran olsa nereye gideceksin, nerede giyeceksin. Artık sende herkes gibisin…” olanlar oldu.

Serdar Ortaç’ın yorumu Demet Akalın’ı sinirlendirdi

Demet Akalın O Sözleri Üzerine Alındı!..

Ünlü popçu Serdar Ortaç’ın isim vermeyerek kimseyi de etiketlemeden yayımladığı o paylaşımına sahne kıyafetleriyle her zaman dikkatleri üzerine çeken  başarılı şarkıcı Demet Akalın büyük tepki gösterdi.

Demet Akalın, “Ne saçma konuşmalar… Ama olur mu şimdi tam zamanı demagoji yapmanın… Kumarda giden evler vilalar zamanında virüs yoktu! Boş yapmayın!” ifadeleriyle Serdar Ortaç’a göndermede bulundu.

İşte O Olaylı Paylaşım Ve Akalın Cevabı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler