Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Küfürlü Tepki!!!....

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Küfürlü Tepki!!!….

Önlenemeyen salgın Korona virüsün çıktığı ve tüm dünyaya hızlı yayıldığı Çin’de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmış olmasına ünlü şarkıcı Demet Akalın, dayanamadı, küfretti. Öfkesine engel olamayan başarılı şarkıcının o paylaşımı Haberimizde..

Demet Akalın, Sıla Ve Yalın’ın Rekorunu Elinden Aldı!!!

Demet Akalın’dan Küfürlü Tepki!!!….

Korona virüsle ilgili tek tek paylaşımda bululan ünlü şarkıcı, en son evde kalan takipçileri için akım oluşturulduğu sosyal medya canlı yayın konserlerine o da duyarsız kalmamış, tam 360 bin sosyal medya kullanıcısına canlı yayında konser verip rekoru Sıla ve Yalın’ın elinden almıştı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın'ın mülteci yorumu sosyal medyayı salladı!

Türkiye’deki en duyarlı ünlülerimizden olan şarkıcı Demet Akalın yine kendini tutamadı, tepkisi cümle aleme gösterdi. Bütün dünyaya koronavirüs kaynaklı Covid- 19 salgınının yayıldığı Çin’de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılması haberine isyan eden şarkıcı, Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu duruma öfke kusarak paylaşımda bulundu.

Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hayatı ve Biyografisi

Neredeyse 1 milyon vakaya yaklaşan ve 34 bin insanın yaşamını yitirmesine neden olan yeni tip korona virüsün çıkış noktası olan vahşi hayvan pazarları Çin’de tekrar açılmaya başladı. Bazı bölgelerde yarasa satışının yapıldığı bile görüldü.

Demet Akalın'ın kızı Hira'nın namaz görüntüsü

Süper Star’dan Sert Tepki!..

Twitter hesabından bu konuyla ilgili sert bir tepki veren Demet “Hayyyy ….. sizin zihniyetinize yaaa” ifadelerini kullandı.mesajıyla öfke kustu.

İşte Demet Akalın’ın Küfrettiği O Paylaşımı;

Demet Akalın'ndan Çin'de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmasına küfürlü tepki

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çiftinden Demet Akalın’a yanıt

Demet Akalın'ndan Çin'de vahşi hayvan pazarlarının yeniden açılmasına küfürlü tepki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler