Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'in Ablası Gamze Erçel'in Ev Pozuna Yorum Yağdı..

İlgili Postlar

Hande Erçel’in Ablası Gamze Erçel’in Ev Pozuna Yorum Yağdı..

İçinde bulunduğumuz şu günlerde Korona virüs salgınından korunmak adına evde kendini önlem amaçlı karantinaya alan Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, evinden yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın diline düştü.  Duvara projeksiyon yansıtarak Harry Potter izlediği anları yayımlayan Gamze Erçel’in bu paylaşımına pek çok takipçisi erteresan yorumlar yaptı..Detaylar Haberimizde..

Hande Erçel’in Takipçisinden Aldığı Hediye Duygulandırdı..

Hande Erçel’in Kardeşi Gamze Erçel’in Ev Pozuna Yorum Yağdı..

Geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel ile tasarımcı Caner Yıldırım, dünya evine grmişlerdi. Dört ay önce çiftin kızları Aylin Mavi dünyaya geldi.

Korona virüs’ün kasıp kavurduğu şu günlerde korunmak adına Çift evde kendilerini önlem amaçlı karantinaya aldılar. Bütün günlerini evde ailesiyle geçiren Erçel, duvara projeksiyon yansıtarak Harry Potter izlediği anları yayınladı.

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den annesine vefa - Magazin ...

Abla Gamze Erçel, karantina günlerinden yaptığı paylaşımına “Bütün seriyi baştan izlemenin tam zamanı, sanki her ay izlemiyormuş gibi” mesajını yazdı. Gamze Erçel’in yaptığı bu paylaşımı sosyal medyada çok kısa sürede olay oldu.

Gamze Erçel’in  pek çok takipçisi paylaşımına yorum yağdırdı. Yorumların içerisinde “Çok şanslısın” tarzında olumlu yorumlar yapılırken  “Dikkat et, boynun tutulmasın” gibi yorumlarda yapıldı.

İşte Gamze Erçel’in paylaşımına gelen yorumlardan birkaçı;

– “Harry Potter’ı seninle izlemek istiyorum.”, – “Eviniz mukemmel maşallah.” , “Ortama bak, çok güzel!”, “Biz anca bilgisayardan izleyelim.”, – “Evini göremeyeceğiz diye ödün koptu değil mi?”,-“Biz bu hayata yaşamaya değil, yaşamaya gelenleri izlemeye gelmişiz herhalde.”

Hande Erçel kimdir?

İşte Gamze Erçel’in O Yorum Yağan Paylaşımı;

 

Gamze Erçel'in ev pozuna yorum yağdı - Magazin haberleri

Gamze Erçel'in ev pozuna yorum yağdı - Magazin haberleri

Gamze Erçel'in ev pozuna yorum yağdı - Magazin haberleri
Gamze Erçel'in ev pozuna yorum yağdı - Magazin haberleri
Gamze Erçel'in ev pozuna yorum yağdı - Magazin haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler