Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'dan Geçmişe İmalı Gönderme!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’dan Geçmişe İmalı Gönderme!

Geçtiğimiz sene bir buçuk senelik eşi Berk Suybatmaz’la yollarını ayıran ünlü sunucu gönlünü Allan Hakko’ya kaptırmıştı. Bir kaç aydır ünlü iş adamıyla mutlu bir birliktelik sürdüren Esmersoy geçtiğimi gün yaptığı samimi açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Burcu Esmersoy’dan geçmişe imalı gönderme geldi. İşte ünlü sunucunun o sözleri;

Burcu Esmersoy’dan Aşk İtirafı

Şubat ayının başında Vakko veliahtı Allan Hakko ile anılmaya başlayan Burcu Esmersoy’un aşkını gözlerden uzak tuttuğu söyleniyordu. İddialara göre bir 2019 yılının sonlarına doğru tanışan ikili birbirlerini tanıdıktan sonra ilişiklerine isim koymaya karar vermişler. Bu iddiaların ardından açıklama yapan ünlü sunucu Burcu Esmersoy “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” sözleriyle iddiaları doğrulamıştı.

Burcu Esmersoy Muhabirlere Açıklama Yaptı!

El Ele Göz Göze

Aşk iddialarının ortaya atılmasından sonra haberleri yalanlamayan ve Allan Hakko ile birbirlerini tanıma evrelerinde olduklarını samimi bir şekilde dile getiren ünlü sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz ay Cihangir’de Allan Hakko ile birlikte görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen çiftin birbirine aşk dolu bakışları gözlerden kaçmadı. Restorandan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtlayan Esmersoy ilişkisi hakkındaki sorulara “Gördüğünüz gibi her şey yolunda, iyiyiz. İlişkimiz çok güzel gidiyor” yanıtını verdi.

Burcu Esmersoy’dan Geçmişe İmalı Gönderme!

Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Burcu Esmersoy evlilik soruları karşısında “Evlilik sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna ise, “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evlilik sorularının muhatabı ben değilim artık bence” yanıtını vermişti. Yaklaşık üç aydır Allan Hakko ile mutlu bir ilişki yaşayan ünlü sunucu bu kez eski aşklarına gönderme yaptı. YouTube kanalından evdeki yaşamını anlatan Esmersoy evde yemek yaparak, kitap okuyarak ve dizi izleyerek zaman geçirdiğini belirtti. son dönemlerde izlemekten keyif aldığı dizinin “Back with The Ex” (Eski Sevgiliye Dönme) adlı realty show’u olduğunu açıklayan ünlü sunucu “Ben ‘ex’ten next olmaz’ (Eski sevgiliden yeni olmaz) diyenlerdenim.” dedi.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler