Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Şoke Eden İtiraflar..Cemal Can Adadan Gidiyor mu?

İlgili Postlar

Survivor’da Şoke Eden İtiraflar..Cemal Can Adadan Gidiyor mu?

Survivor  adasında gönüllüler takımından yarışmacı Cemal Can, yüksek performansıyla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ancak son haftalardaki enerjisinin aşağı çekilmesiyle de anılmaya başladı.  Son yayımlanan yeni bölümüme Cemal Can’ın ödül oyununda ki itirafları damgasını vurdu. Detaylar Haberimizde..

Survivor’un Çekildiği Dominik’te Koronavirüs Vakası Ortaya Çıktı!..

Survivor Şoke Eden İtiraflar..Cemal Can Adadan Gidiyor mu?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunumuyla Tv8 de sevilerek izlenen Survivior 2020 soluksuz devam ediyor. Bu haftaya kadar yüksek performansıyla yarışmaya devam eden  Cemal Can, dokunulmazlık oyunu esnasında içinde olan tüm kurtları dökmesi şaşırttı.

Cemal Can Seven Kimdir?

Cemal Can: “Kafamda Bitirdim”

Oyun sahasında rakibiyle kısa bir sohbete giren Cemal Can’ın “Ben daha dördüncü günden başladım şikayet etmeye. Adada yaşamak çok zor. Özlem zorluyor. Zayıfladık iyice çiroz olduk. Dayanamıyorum, bitirdim kafamda. Survivor benim için bitti” ifadeleri izleyicileri şaşkına çevirdi.

Cemal Canseven Kimdir?

Acun Ilıcalı: “En Kötü Parkur Derecesini Yaptın”

Survivor 2020’de başladığı ilk günden bu yana en top ödülleri elde etmeyi başaran yarışmacı Cemal Can, Survivor’ın en önemli adaylarından biri olarak konuşuluyordu.  Fakat son haftalardaki son hali ise gözlerden kaçmadı.

Survivor sunucusu Acun Ilıcalı, Cemal Can’ın düşük performansına değinerek “En kötü parkur derecesini yaptın” sözleriyle ona söz hakkı verdi.

Gözyaşlarına Boğuldu!..

Söz hakkı aldığında gözyaşlarına boğulan ve açıklamalarını tamamlayamayan Survivor Cemal Can, son dönemlerde mental bakımından aşırı zorlandığını, dolayısla performansını etkilediğini söylemeye çalıştı.

Survivor Cemal Can ile ilgili görsel sonucu

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler