Ana SayfaÜnlülerİzzet Yıldızhan'dan Tepki Çeken Sevgili Açıklaması!..

İlgili Postlar

İzzet Yıldızhan’dan Tepki Çeken Sevgili Açıklaması!..

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımını yaptığı piyano videosu ile Magazin Haberleri‘ne yerleşen ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, sevgililer arasındaki yaş farkları hakkındaki açıklamaları ile bir kez daha gündemde. Ünlü türkücü söylediği kelimelerle tepki çekerken tüm Detaylar Haberimizde..

İzzet Yıldızhan’ın Acı Günü, Annesi Hayatını Kaybetti..

İzzet Yıldızhan’dan Tepki Çeken Sevgili Açıklaması!..

Türkücü İzzet Yıldızhan, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’nın canlı yayınına konuk oldu. 2.Sayfa da yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken 56 yaşındaki ünlü şarkıcı,  Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz haberi hakkında da yorum yaparken, “Ben 20 yaşında birini sevebilirim… Yaş sınırı koymuyorum.. O da beni sevebilir” ifadeleriyle de bir açıklama yaptı.

İzzet Yıldızhan kimdir?

İzzet Yıldızhan: ile ilgili görsel sonucu

İzzet Yıldızhan: “Kızımı 20 Yaş Büyük Birine Vermem!”

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan yaptığı bu açıklamalardan kısa bir süre sonra bu defa kızının aynı olan bir durumda olması halinde nasıl davranacağını da söyleyen İzzetYıldızhan, “Kızımı 20 yaş büyük birine vermem!” sözleriyle de 2.sayfa da şok edici bir diyologda bulunmuş oldu. 2.sayfa’nın sunucularının kısa bir süre önce yaptığı konuşmayı  hatırlatmaları üzerine ise “bizler sanal dünyadayız” ifadelerinde bir açıklama yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler