Ana SayfaÜnlülerSevcan Orhan Klibini Mutlu Günlere Adadı

İlgili Postlar

Sevcan Orhan Klibini Mutlu Günlere Adadı

İçimden Geldi Söyledim albümünde yer alan Evlerinin Önü Yonca şarkısına klip çeken Sevcan Orhan Klibini Mutlu Günlere Adadı

Geçtiğimiz ay 2020 yılına dair açıklamalar yapan Sevcan Orhan şu sözlerle dileğini belirtmişti: “Bence 2020 türkülerin ve halk müziğinin yılı olacak.”

Sevcan Orhan’dan 2020 Açıklaması

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Klibini Mutlu Günlere Adadı

Autoplato’da yaklaşık olarak yirmi beş kişinin görev aldığı bir ekiple gerçekleştirilen çekimlerde kendisine eşlik eden dansçılarla birlikte aynaların karşısında hünerlerini sergileyen sanatçı, kariyerinde gerçekleştirilmiş en hızlı çekimi gerçekleştirdi.

Bir saatten kısa bir zaman içerisinde tamamlanan klip çekimlerinin sonrasında seti ziyarete gelen basın mensupları ile röportaj yapan Sevcan Orhan şu açıklamalarda bulundu:

Set biz gelmeden önce platoda görevli arkadaşlar tarafından iki gün boyunca uzmanların öngördüğü şekilde dezenfekte edildi. Bizde elimizden geldiğince hızlı olmaya çalıştık. Aslında çekimleri ertelemek dahil bir çok seçenek üzerinde uzun uzun düşündük ancak evine ekmek götürmek zorunda olan arkadaşlarımızı da düşünmek zorundaydık. Bu yüzden yönetmenimiz ve ben başta olmak üzere hepimiz elimizi çabuk tutmaya çalıştık. Umarım kısa zamanda bu süreçleri de atlatırız.

Röportaj sonunda tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden başarılı sanatçı yeni klibini güzel ve mutlu günlere adadığını dile getirdi.

Sevcan Orhan Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler