Ana SayfaÜnlülerEsra Sönmezer Moda Yazarlarını Bombaladı

İlgili Postlar

Esra Sönmezer Moda Yazarlarını Bombaladı

Güzel ve başarılı oyuncu Esra Sönmezer, moda yazarlarıyla yıldızı barışmayan ünlülerden. Yaptığı açıklama ile Esra Sönmezer Moda Yazarlarını Bombaladı

Geçtiğimiz günlerde giydiği bir kıyafetin gerçek kürke benzetilmesi sonucu eleştirilen güzel oyuncu açıklama yaparak modacılara öfke kustu.

Esra Sönmezer Kimdir?

Esra Sönmezer Moda Yazarlarını Bombaladı

Güzel oyuncu Esra Sönmezer moda yazarlarının radarından kurtulamıyor. Geçtiğimiz günlerde üzerine giydiği pembe tüylü ceketinin gerçek kürke benzetilmesi sonucu moda eleştirmeni Hande Can tarafından “parazit” yorumu yapılması şok etkisi yaratmıştı.

Parazit benzetmesine karşılık olarak açıklamada bulunan güzel oyuncu adet ateş püskürttü.

Üzerimdeki, gerçek kürke benzediği için hakaret etmek insanlığa sığmaz. Evet, çok şık giyinen biri değilim ama gerçek kürk giyen biride değilim. Benim pembe tüylü yelek giymem tuhaf değil, gerçek kürk ile tüylü ceketi birbirinden ayıramayan birinin moda eleştirmeni olarak bu konuda yazı yazabilmesi tuhaftır. Acaba on binlerce dolarlara kürkler alıp ve severek de giyen Bülent Ersoy’a bana yazdıklarınızı yazabiliyor musunuz?

Moda yazarı Hande Can’ı kendi üslubu ile eleştiren Esra Sönmezer ayrıca moda yazarlarının zevklerine göre giyinmeyeceğinin vurgusunu da yaptı.

Esra Sönmezer Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler