Ana SayfaKimdirEsra Sönmezer Kimdir?

İlgili Postlar

Esra Sönmezer Kimdir?

Sosyal medyada çok konuşulan, TV’8 de ekrana gelen İşte Benim Sitilim’de yarışmaya başlayan ünlülerden biri olan Esra Sönmezer büyük beğeni topladı. Peki Esra Sözmezer Kimdir? Esra Sönmezer Kaç Yaşında?  Esra Sönmezer’in Rol Aldığı Projeler Neler? İşte detaylar…


Bugün Doğan Ünlüler

Esra Sönmezer Kaç Yaşında?

Esra Sönmezer, 23 Şubat 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Esra Sönmezer Kimdir?

Arnavut kökenli büyük bir ailenin tek çocuğudur. 8 yaşında, Yıldız Alper bale okuluna girerek 4 yıl boyunca bale eğitimi alıp önemli resitallerde sahne alıp, okulunu temsil etti. Orta okul döneminde 3 yıl boyunca okulunu, okullar arası Atletizim müsabakalarında temsil etti.

2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçildi. Aynı yıl, Türkiye’de gerçekleşen Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya 4. oldu. Fakat yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyerek sahneye attı. 2002 yılında 1 yıl boyunca Turkcell  reklamlarında oynadı.

2007 yılında oyunculuk ve tiyatro okuluna girerek tiyatro, müzik, dans,diksiyon ve sinema dersleri almaya başladı. 2004 ‘ten 2007 yılı sonuna kadar Erdem Siyavuşgil’ den şan, solfej ve musiki dersleri aldı. Eski ve tamamen unutulmuş eserlerin yer aldığı şarkılardan oluşan “İlk Göz Ağrısı” adlı nostalji albümü çıkarttı.

2008 yılından, 2010 yılına kadar, 2 yıl ‘Hayatımız Sigortalı’ adlı ekonomi programını hazırlayıp sundu. TRT’nin ardından,çeşitli özel kanallarda bir çok TV programlarını başarıyla sundu. Cine 5 ekranlarında bir yıl ”Doğal Yaşam” isimli sağlık programını sundu. Ayrıca hafta içi her gün Cine 5 ekranlarında ”Esra’nın Yemek Günlüğü” adlı programı da sundu. Güzel oyuncu sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor.

Filmleri

2012 – Oğlum Bak Git

2012 – Dartonlar Ve Lazkit

2010 – İblis: Cadı Kanı

2010 – İhanet (Dizi)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

Meyhane’de Tiyatro – Oda Tiyatrosu

Jüri – Savaş Dinçel sahnesi

Savaşma Seviş – Savaş Dinçel sahnesi

Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım – Savaş Dinçel sahnesi

Falcılar Sokağı – Savaş Dinçel sahnesi

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler