Ana SayfaÜnlülerSurvivor'un Çekildiği Dominik'te Koronavirüs Vakası Ortaya Çıktı!..

İlgili Postlar

Survivor’un Çekildiği Dominik’te Koronavirüs Vakası Ortaya Çıktı!..

Uzakdoğu Çin Vuhan’da başlayan ve yüzlerce insanın yaşamını yitirdiği koronavirüs vakası en sonunda Survivor’un çekimlerinin canlı yapıldığı Dominik’te görüldü.  Ada’da 5 kişide görüldüğü iddia edilen korona hakkında yapımcı Acun Ilıcalı’dan henüz bu vakaların için nasıl önlemler alacağı konusunda bir açıklama gelmedi..Detaylar Haberimizde..

Survivor’da ünlüler takımının eleme adayı belli oldu

Survivor’un Çekildiği Dominik’te Koronavirüs Vakası Ortaya Çıktı!..

Çin’de ortaya çıkan ve hızla tüm gezegene yayılan koronavirüs, 6 bin kişi civarında insanın ölmesine neden oldu. Bütün dünyayı etkisi altına alan Korona virüs Dominik Cumhuriyeti’nde de gözlemlendi.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor yarışmasının çekimlerin yapıldığı Dominik’te ne gibi önlemlerin alınacağı merak bekleniyor.

Exathlon Challenge

Dominik Cumhuriyeti’nde 5 Koronalı Tespit Edildi!..

Uzakdoğu’da bulunan Çin’in Vuhan kentinden başlayarak hızlıca dünyaya yayılan ve 200 bine yakın insana birden bulaşarak 6 bin civarında insanın ölümesine neden olan koronavirüs (Kovid-19) yayılmaya hızla devam ediyor. Korona Virüsün ün merkezi olan Çin’de hayat normale dönerken vakaların arttığı diğer ülkelerde geniş güvenlik önlemleri alınmaya geç de olsa başlandı. Bu virüs son olarak Dominik Cumhuriyeti’nde görüldüğü öğrenildi. Dominik Cumhuriyeti’nde yaşayan 5 kişide virüs olduğu anlaşıldı ve yayılmaması için önlemler hat safhaya çıkarıldığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı Sessizliğini Koruyor!..

Uzun zamandır Dominik Cumhuriyet’inde Survivor isimli  yarışmasının çekimlerini yapan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın bu konuda ne yapacağı ise henüz kesinlik kazanmadı. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı’dan açıklama henüz yapılmadı.

Survivor'un çekimlerinin yapıldığı Dominik'te 5 kişide koronavirüs vakası görüldü

Adadan Dönen İsimler Ne Yapacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada,  Korona virüsün yayılmaması için yut dışından dönen kişilerin 14 gün boyunca evlerinden çıkmayıp kendilerini izole etmeleri gerektiğini açıklamıştı. Fahrettin Koca’nın bu açıklamasının ardından Survivor’dan ayrılıp ülkeye dönmesi gereken yarışmacıların nasıl bir yol izleyiceğide merak konusu olurken adaya son veda eden yarışmacı ise Ünlüler takımından İrem Akın olmuştu.

İrem Akıncı Kimdir?

İrem Akın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler