Ana SayfaKimdirİrem Akıncı Kimdir?

İlgili Postlar

İrem Akıncı Kimdir?

“Survivor” yarışmasının yeni yarışmacısı İrem Akın kimdir? İrem Akın kaç yaşında? İrem Akın  TV programları neler? İrem Akın aslen nereli? İrem Akın hangi burç? İrem Akın hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

İrem Akın Kaç Yaşında? İrem Akın Aslen Nereli? İrem Akın Hangi Burç?

İrem Akın 1 Ocak 1999 tarihinde Çorlu’da dünyaya gelmiştir. Aslen Çorlulu olan İrem Akın, Oğlak burcudur.

İrem Akın Kimdir?

İrem Akın eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocuk yaşlarda sporla ilgilenmeye başlayan İrem Akın “Kick Boks”, “Muaythai “ve B”oks Milli Takımı”nda yer alan, farklı kategorilerde Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde etmeyi başarmıştır. Çalışmalarına ara vermeden devam eden İrem Akın “Kick Bkos” alanında başarısını arttırmayı hedeflemektedir. Boksa 7 yaşında başlayan İrem Akın “Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü”nü kazanmıştır.

“Benim mahallemde genellikle erkek çocuklar vardı. Beni oyunlara dahil etmiyorlardı. Ben de bunlarla sürekli kavga ediyordum. Erkekleri dövüyordum. Oturduğum mahallede bir kick boks antrenörü vardı. O beni görmüş. Babamla konuşmuş. ‘Mahalledeki bütün erkekleri dövüyor, spora başlatalım’ demiş. Bu sayede kick boks ile spora başladım.” sözleriyle kendini anlatan İrem Akın, Survivır yarışmasından iki yarışmacının elenmesiyle yarışmaya dahil olmuştur. İlk kez Survivor programıyla ekran karşısına geçen İrem Akın yarışmada “Ünlüler” kadrosunda yer almaktadır.

İrem Akın TV Programları

  • 2020 – Survior
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler