Ana SayfaKimdirErman Altınkardeş Kimdir?

İlgili Postlar

Erman Altınkardeş Kimdir?

“Survivoe 2020” yarışmasının yeni yarışmacısı Erman Altınkardeş kimdir? Erman Altınkardeş kaç yaşında? Erman Altınkardeş TV programları neler? Erman Altınkardeş aslen nereli? Erman Altınkardeş hangi burç? Erman Altınkardeş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Erman Altınkardeş Kaç Yaşında? Erman Altınkardeş Aslen Nereli? Erman Altınkardeş Hangi Burç?

Erman Altınkardeş 22 Şubat 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Erman Altınkardeş, Balık burcudur.

Erman Altınkardeş Kimdir?

Erman Altınkardeş eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Spor hayatına küçük yaşta başlayan Erman Altınkardeş, “Altay Klubü”nün alt yapısına çok küçük yaşta dahil olmuştur. Altay Klubü’nde oynadığı yıllarda kaleci olarak görev yapan Erman Altınkardeş 2011 senesinde Almanya’nın Bremen kentinde One Nation Cup’ta ülkesini uluslararası seviyede temsil etmiştir. Üniversite eğitimini ise Yaşar Üniversitesi Lojistik bölümünde tamamlamıştır.

Okul yıllarında spor hayatına ara vermeden devam eden Erman Altınkardeş, fitness ve crossfit sporlarıyla ilgilenmektedir. Survivor’dan iki yarışmacının elenmesiyle yarışamaya katılan Erman Altınkardeş “Gönüllüler” takımda yer almaktadır.

Erman Altınkardeş TV Programları

  • 2020 – Survivor

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler