Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın İtalyan Sevgilisi Korona Tedbirine Uymayınca Bakanlık Harekete Geçti!..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın İtalyan Sevgilisi Korona Tedbirine Uymayınca Bakanlık Harekete Geçti!..

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın İtalyan asıllı sevgilisi Guido Senia’nın koronavirüsle ilgili 14 gün kuralına uymaması sebebiyle Bakanlık harekete geçti. Bu durum sonucunda ise ünlü fenomenin ülkesinden dönen sevgilisi Guido Senia, ya ülkesine geri gönderilecek ya da 14 gün karantina altına tutulacak. Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı Yatağından Paylaşım Yaptı..

Şeyma Subaşı’nın İtalyan Sevgilisi Korona Tedbirine Uymayınca Bakanlık Harekete Geçti!..

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve  İtalyan aıllı sevgilisi Guido Senia, geçtiğimiz akşam bir organizasyonda birlikte objektiflere takıldılar. Magazin muhabirlerin sorularını cevaplayan  dj Guido Senia, ülkesi İtalya’dan Türkiye’ye geldiğini söyledi. Fakat Şeyma Subaşı’nın İtalyan sevgilisi Guido Senia koronavirüs nedeniyle yurtdışı yolculuklarını takip eden 14 gün karantina da kalma kuralına uymadığı anlaşıldı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı'nın İtalyan Sevgilisi ile ilgili görsel sonucu

Sosyal Medya Kullanıcılarının Tepkisini Çekti!..

Memleketei İtalya’dan döndükten sonra Türkiye’ye giriş yapan fenomen Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia, dünyadaki Koronavirüs salgınıyla ilgili alınan tedbirler içerisinde uygulanan 14 gün kuralına uymak istemedi. Ülkesi İtalya’dan yeni döndüğünü söyleyen Guido Senia, bu açıklamasının peşinden sosyal medyada bazı kullanıcılar  “Yurt dışı dönüşleri için 14 gün kuralına dikkat etti mi acaba?” diye eleştirdi. Korona seyehat kuralına uymadığı gerekçesiyle dj Guido Senia yoğun tepkiyle karşılaştı.

guido senia ile ilgili görsel sonucu

Guido Senia İçin İçişleri Bakanlığı Harekete Geçti!..

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medyada yoğun tepkilerin ardından olaya vakıf olan İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçtiğini açıkladı. Fenomen Şeyma Subaşı’nın İtalya’dan dönen sevgilisi ya memleketine geri gönderilecek ya da 14 gün karantina da bırakılacak, testler negatif çıkarsa serbest bırakılacak.

İşte Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın Guido Senia Duyurusu!..

Bakanlık, korona tedbirine uymayan Şeyma'nın İtalyan sevgilisiyle ilgili harekete geçti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler